Откъс от интервюто на руския президент Владимир Путин с журналиста

...
Откъс от интервюто на руския президент Владимир Путин с журналиста
Коментари Харесай

Bild: Путин се изпусна за целите на войната в Украйна - иска да я унищожи и пороби

Откъс от изявлението на съветския президент Владимир Путин с журналиста Дмитрий Кисельов, в което той сподели: " От наша страна е някак смешно да преговаряме в този момент, единствено тъй като им свършват патроните ", демонстрира същинските цели на Русия във войната против Украйна, обръща внимание немското издание Bild, представено от " Фокус ".

Колумнистът Филип Пятов изрази мнение, че " това едно изречение ясно демонстрира: Путин употребява всяка военна уязвимост, с цел да нападна и да реализира задачите си – унищожаването на Украйна и поробването на украинския народ “.

" Това разкрива мисленето на диктатора и наивността на тези политици, които имат вяра в мирните договаряния с Руската федерация ", акцентира журналистът.

Пятов означи, че сега Украйна търпи неуспехи на няколко фронта заради обстоятелството, че не получава задоволително оръжия и муниции и съгласно логиката на някои политици в такива условия Путин би трябвало да е подготвен за договаряния. " Но съветският деспот следва напълно друга логичност. Под " договаряния " Путин в действителност не схваща нищо повече от капитулация на Украйна ", изясни наблюдаващият.

С тази оценка е склонен и заместник-главният редактор на изданието Пол Ронцхаймер.

" Това е отговор на всички, които не престават да изискват стъпки от Украйна и Запада, с цел да създадат договарянията вероятни. Въпреки неуспехите през 2022 година, когато войските му не съумяха да завладяват Киев и той загуби територии на изток и юг, задачата на Путин НИКОГА не се е трансформирала - Путин желае да унищожи Украйна, за сметка на още повече от нейните войски и военна стопанска система, да я лиши от съществуването й, да изтрие културата й. Що се отнася до Запада: в случай че не можем да създадем повече, рано или късно Путин ще реализира тази цел. Сега времето е в негова изгода “, декларира журналистът.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР