Откакто започна да преподава в НАТФИЗ, му казват мастър, което

...
Откакто започна да преподава в НАТФИЗ, му казват мастър, което
Коментари Харесай

Доведеният син на Ламбо: Има два вида хора на света - Стефан Данаилов и останалите

 " Откакто стартира да преподава в НАТФИЗ, му споделят " мастър ", което доста ненавиждам. Думата значи и " стопанин ", а той е преподавател. Аз му споделям " необут " след кино лентата " Кръстника ". Това каза  доведеният наследник на Стефан Данаилов - операторът Росен Цанков. 

" За мен има два типа хора на света - Стефан Данаилов и всички останали. Той ме е научил на всичко. Това, за което се сещам незабавно е: " Никога не сядай на една маса, на която не можеш да платиш цялата сметка. " Казвал ми е да работя крепко до 35 години, а след това да мисля за пари ", споделя Цанков.  Той споделя, че точно Стефан Данаилов му е оказал помощ да оцелее, когато се е разболял тежко.   

" Оказа се, че би трябвало да се откри едно лекарство. Това беше в доста тежък интервал за него, когато по улиците го псуваха и го назоваха " червен отпадък ". Той отиде, тропна на една врата и сподели, че синът му умира и би трябвало да откри това лекарство. Изпратиха специфичен аероплан за четири флакончета от това лекарство. Той ми избави живота ", добавя Цанков. 

" Единственото бащинско поведение, което е имал към мен, е било когато се напих и повърнах в куфара си, а той пристигна и ми заби пестник. През останалото време се е държал другарски и е уважавал обстоятелството, че татко ми е Вили Цанков. Все отново живееха дружно ", сподели още той пред bTV. 

" В началото на рака той пушеше и пиеше. Аз му споделях: " Бос, ти тоя рак го караш като хрема ", продължи Цанков, като добави, че съгласно него Данаилов си е отишъл благополучен от този свят. 

" Не съумях да му кажа " довиждане ". Но в случай че в този момент имам опция, ще му кажа единствено една дума и тя е... " необут ", приключи той, козирувайки с насълзени очи пред камерата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР