Откакто зае поста на президент на САЩ, Доналд Тръмп определено

...
Откакто зае поста на президент на САЩ, Доналд Тръмп определено
Коментари Харесай

Кой се осмели да съди Тръмп

Откакто зае поста на президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп несъмнено съумя да си завоюва много врагове. Сред тях се оказаха освен редица политици и известни персони, само че даже и членове на фамилията му.
 Доналд Тръмп, племенницата му Мери Тръмп и книгата й за американския президент
Кой трансформира Тръмп в най-опасния човек на света

Семейни откровения

Преди към два месеца на пазара излезе книгата на Мери Тръмп - племенницата на Доналд Тръмп. Целият й тираж от близо милион бройки бе изкупен за негативно време.

В " Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света ", авторката обрисува един облик, за който като че ли сме подозирали, само че в никакъв случай с сходни детайлности.
 Снимка 498097

Мери Тръмп упреква бащата на своя чичо - Фред Тръмп, в това, че е трансформирал сегашния американски президент в един в действителност ужасяващ човек. А тези самопризнания се оказаха единствено началото на войната посред им.

Преди броени дни племенницата на Доналд Тръмп заведе дело против него , сестра му Мериан и починалия им брат Робърт. Причината е осъществяването на измами от тяхна страна за да я лишат от завещание в фамилната империя за недвижими парцели, учредена от Фред Тръмп-старши.

Според Мери, за тях измамите не са " фамилен бизнес ", а просто метод на живот . Благодарение на няколко непозволени дейности и с помощ от лица на разнообразни постове, Тръмп и роднините му са съумели да я лишат от " десетки милиони доларa ", предава CNN.
 Принц Хари, Меган Маркъл и изявлението на Доналд Тръмп по техен адрес
Тръмп: Не съм почитател на Меган

Напрежението се подвига преди изборите

Голяма част от обвиняванията, които племенницата на президента в този момент насочва към него пред съда, видяха бял свят първо в книгата й. А след необятния публичен отзив, който съумя да провокира, реши да пристъпи и към осъществяване на заканата си - търсене на правдивост, даже и това да значи да се изправи против " най-опасния човек на света " .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР