Откакто взеха решението да заживеят начисто зад Океана, принц Хари

...
Откакто взеха решението да заживеят начисто зад Океана, принц Хари
Коментари Харесай

Какво е общото между Меган Маркъл и Ким Кардашиян

Откакто взеха решението да заживеят начисто зад Океана, принц Хари и Меган Маркъл заплащат големи суми за защита всеки месец. Въпреки че медийният интерес към тях като че ли понижа в последните месеци, папараците не стопират да вървят по петите им и съпрузите очевидно не се усещат сигурни, в случай че нямат зад тила си едни от най-хубавите охранители.
 Меган Маркъл и специфичният метод, по който означи Деня на майката
Меган Маркъл още веднъж с мотив за празник

Съпругата на принц Хари е образец за подражателство

В деня на коронацията на крал Чарлз бяха публикувани папарашки фотоси на Меган от нейна разходка измежду природата. Някои я упрекнаха, че тези фрагменти са добре премислен ход, с който желае да покаже на всички по какъв начин не се интересува от протичащото в кралския двор и доста повече харесва настоящия си живот.

По-наблюдателните пък видяха от фотосите, че Хари и Меган май си имат нов телохранител. И той не е инцидентен, а добре прочут в звездните среди зад Океана. Същият мъж сме виждали преди няколко години да върви компактно зад Ким Кардашиян и да се грижи никой да не припарва до нея.

Meghan Markle hires Kim Kardashian’s former bodyguard amid coronation
— Page Six (@PageSix)
Преди дни различен някогашен охранител на Маркъл разяснява, че тя най-вероятно е наела новия освен за сигурност, само че и с цел да покаже, че може да си разреши някой от дребния тим елитни телохранители, които са любимци на богатите и известните, предава Page Six.
 Меган Маркъл към този момент има контракт с организацията на звездите William Morris Endeavor
Нищо не може да спре Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс с следващ професионален триумф

Няколко месеца по-рано Хари и Меган уволниха своя предишен охранител, който може да се похвали, че е работил и за Майкъл Джексън. Оказа се обаче, че обича да кара пил и това му коства опцията да охранява някогашната кралска двойка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР