Откакто влезе в ролята на херцогиня на Съсекс и съпруга

...
Откакто влезе в ролята на херцогиня на Съсекс и съпруга
Коментари Харесай

Меган Маркъл и първото й кралско постижение

Откакто влезе в ролята на херцогиня на Съсекс и брачна половинка на принц Хари, видяхме Меган Маркъл като основно настоящо лице на редица културни и благотворителни събития. Но не щеш ли пристигна моментът тя да блесне и със лична светлина. И то в сфера, в която сме я виждали и преди.

Преди години Меган поддържаше кулинарен блог, в който споделяше обичаните си рецепта. А в този момент с нейната поддръжка на книжния пазар ще излезе една по-специална книга с предписания.

Te са събрани и приготвяни в социална кухня наоколо до лондонския небостъргач Grenfell Tower, който бе погубен от огромен пожар преди години.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от La Stampa Cucina (@lastampacucina) на Сеп 17, 2018 в 11:42 PDT

В тази кухня дружно се хранят хора от разнообразни народности и култури, с разнообразни традиции и привички. А херцогинята на Съсекс освен е написала встъпителните думи в книгата и името й гордо стои на корицата, само че и се е присъединила ефективно в процеса на подготвяне на ястията , рецептите за които са поместени в изданието - общо над 50.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на Сеп 17, 2018 в 2:02 PDT

Маркъл работи по този план от февруари месец. Очаква се книгата Together: Our Community Cookbook да бъде на пазара напълно скоро. А приходите от нея, които се планува да бъдат високи точно поради Меган, ще отидат още веднъж в тази обща кухня, която поддържа засегнатите от пожара в жилищната постройка. Там дамите се смеят, рева и готвят дружно , написа ELLE.

 Секси, по-секси, Меган Маркъл
Секси, по-секси, Меган Маркъл

Херцогинята е още веднъж себе си

А поддръжка на първия независим план на Маркъл към този момент идва отвред. Дори нейната близка другарка Серина Уилямс промотира изданието в профила си в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на Сеп 17, 2018 в 5:45 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР