Откакто вече не е в Нова телевизия Даниел Петканов има

...
Откакто вече не е в Нова телевизия Даниел Петканов има
Коментари Харесай

Лудият репортер смени Нова телевизия с БТВ

Откакто към този момент не е в Нова телевизия Даниел Петканов има време единствено за вълненията, които се случват в персоналния му живот. В края на януари брачната половинка му Алекс Богданска роди и го направи татко на прелестно момченце и от този миг до момента водещият е по-щастлив от всеки път.

Наскоро се появи информация, че Петканов е отказал две доста примамливи оферти за работа в телевизия. Сега обаче се оказва, че журналистът въпреки всичко е решил да стартира работа, и то не къде да е, а при съперника на досегашния си шеф.

Даниел Петканов подписва контракт с bTV. Това стана ясно от фотография, която той разгласява в персоналния си профил в Инстаграм. Нито той, нито от малкия екран оповестяват каква ще бъде длъжността му. Самият той се обърна към почитателите и приятелите си с едно-единствено изречение " Stay tuned " (Следете за повече)

Феновете му разясниха под фотографията, че той най-вероятно ще е водещ на шоуто " България търси гений ". Известният като Лудия кореспондент бе част от екипа на Нова телевизия близо 9 години, преди да я напусне при започване на тази година. Тогава репортерът съобщи: " Сега съм доста благополучен, че имам опция да дам ново начало за себе си "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР