Откакто въведохме нови правила на смартфон пазара през 2013 г.

...
Откакто въведохме нови правила на смартфон пазара през 2013 г.
Коментари Харесай

Всичко, което искате, на едно място: новите moto g7

Откакто въведохме нови правила на смарт телефон пазара през 2013 година със серията moto g, от ден на ден консуматори търсят премиум качество на налична цена. Поколение след потомство moto g, ние оставаме отдадени на главния си ангажимент - да предлагаме телефони, които имат премиум характерностите, които заслужавате, без да жертваме качеството, надеждността и цената, които очаквате.
Тъй като няма двама идентични консуматори, условията към смарт телефоните също са доста разнообразни. Новото семейство moto g7 включва най-търсените и най-ценените функционалности за най-важния ни клиент - за Върховен административен съд.
Това е повода Motorola да предложи четири нови модела на най-продавания си до този миг смарт телефон - с още по-добри камери, устойчивост на батерията, процесорна мощност и оптимално огромни екрани.
moto g7 plus: Снимки и видео с непоклатимо качество

Създаден, с цел да вършиме с него най-хубавите си фотоси до момента и да следва интензивния ви темп на живот, новият moto g7 plus ви дава водеща за този клас технология на камерата и мощна продуктивност. Лекото трепкане на ръката и незадоволителната светлина не са проблем за двойната 16 МР камера с оптична стабилизация на изображението. Освен това с новия програмен продукт и изкуствения разсъдък (AI) вършиме фотоси като експерт с помощта на невероятните функционалности като умна комбинация и автоматизирано различаване на усмихнати лица. Повече няма да се тревожите, че може да пропуснете страховит кадър, тъй като разполагате с батерия, която устоя през целия ден, и 27W TurboPower зареждане, което ви дава сила за 12 часа след единствено 15 минути в контакта.1 Комбинацията с мобилната платформа Snapdragon™ 636 прави moto g7 plus най-бързия смарт телефон в цялата g серия до момента. Новият 6.2 " Max Vision екран с U дизайн обезпечава завладяващо образно преживяване с Full HD+ резолюция, допълнено от високоговорители с кристално явен Dolby AudioTM тон.
moto g7: Вижте. Уловете. Взаимодействайте.
Снимането, основаването и шерването на изобретателно наличие в никакъв случай не е било по-лесно с помощта на новия moto g7 . Видео клиповете и фотосите оживяват на неговия 6.2 " Max Vision Full HD+ екран с U дизайн. Двойната 12 МР камера разполага с впечатляваща сбирка от режими - пъстър акцент, автоматизирано различаване на усмихнати лица и Гугъл LensTM, с които да разгърнете своята креативност и да взаимодействате със света към вас. 50% по-бърз от предходното потомство, moto g7 може да се оправи и с най-интензивните провокации, на които го подложите, с помощта на супер бързата мобилна платформа Snapdragon™ 6323. Зареждането TurboPower и батерията, която устоя през целия ден, ви обезпечават успокоение даже и в най-натоварените обстановки. С модернизиран дизайн с контурирано Gorilla Glass стъкло телефонът освен работи, само че и наподобява впечатляващо добре.
moto g7 power: Мощна продуктивност за 2,5 дни

Новият член в фамилията на moto g, moto g7 power е основан да реши най-болезнения проблем на всички смарт телефон консуматори - живота на батерията. moto g7 power идва с впечатляващ за цялата промишленост заряд от 5000 mAh. Това значи, че разполагате с батерия за 60 часа (2,5 дни) единствено с едно зареждане. Когато въпреки всичко батерията се изтощи, получавате сила за часове за броени минути с помощта на зарядното устройство TurboPowerTM. Така не губите скъпо време и можете бързо да се върнете назад към това, което вършиме.1 Насладете се на ултраширокоъгълен аспект на зашеметяващия 6.2 " Max Vision HD+ екран и впрегнете целия заряд на батерията, с цел да работите и да се забавлявате с обичаните си филми, видео клипове и игри. Мощната мобилна платформа Snapdragon™ 632 подсигурява, че телефонът реагира незабавно на всяко допиране.
moto g7 play: Компактен дизайн. Впечатляваща продуктивност
Не позволявайте размерите му да ви подведат. moto g7 play е мощен смарт телефон, с който ще забравите за спирането и забавянето на приложенията. Благодарение на мобилната платформа Snapdragon™ 632 moto g7 play е с 60% по-бърз от предходното поколение3. Неговият стилен дизайн се отличава с 5.7 " Max Vision HD+ екран с 19:9 съответствие на картината. Така завладяващото развлечение е постоянно в ръката ви, безусловно. А в случай че желаете да запечатате един от тези моменти, които се случват единствено един път в живота, можете да разчитате на 13 МР камера с автофокус с детекция на етапа и нулево закъснение на пандиза, която концентрира по-бързо от мигване на окото.
Ексклузивни функционалности Moto Experience
Най-новото потомство смарт телефони moto g идва с извънредните функционалности Moto Experience, които вършат всекидневната работа с телефона по-лесна и занимателна. Подобрената навигация с един бутон заменя обичайните екранни бутони с един навигационен бар. В композиция с AndroidTM 9.0 Pie всяко допиране и плъзване по екрана работи по-бързо от всеки път. Усъвършенствахме и опцията за екранна фотография с три пръста, с цел да вършиме фотоси по-продължително време, тъй че да запечатате цяла публикация или уеб уебсайт, а по-късно да ги редактирате и споделите незабавно. Тези нови благоприятни условия идват дружно с добре познатите ви и обичани Moto Experience функционалности за бързо снимане, включване на фенерчето с две внезапни придвижвания на ръката и сензитивен екран, които вършат взаимоотношението със смарт телефона по-лесно от всеки път.
MOTOROLA, стилизираното лого М, МОТО и всички марки от фамилията на MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Android е комерсиална марка на Гугъл LLC. Dolby, Dolby Audio и признакът двойно D са търговски марки на Dolby Laboratories. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединени американски щати и други страни. Qualcomm Snapdragon е артикул на Qualcomm Technologies, Inc. и/или дъщерните му сдружения. Всички други търговски марки са благосъстоятелност на съответните им притежатели. © 2019 Motorola Mobility LLC. Всички права непокътнати.
Цени и наличия
moto g7 plus е разполагаем в магазините на Vivacom на цена от 19,98 лева на месец с проект SMART U.
Моделът ще бъде разполагаем още от на следващия ден, от 8 февруари 2019 година и в ”Технополис” на цена от 599 лева
moto g7 power е разполагаем в магазините на Vivacom на цена от 9,98 лева на месец с проект SMART U. Моделът ще бъде разполагаем още от на следващия ден, от 8 февруари 2019 година и в ”Технополис” на целесъобразна цена от 399 лева
За Motorola
Motorola Mobility LLC беше добита от Lenovo Group Holdings през 2015 година Всички артикули с марката Moto и Motorola са проектирани и създадени от Motorola Mobility, която е дъщерно сдружение на Lenovo.
За Lenovo
Lenovo е $45-милиардна световна компания, сложена в международната ранглиста на Fortune 500 с визия да се трансформира в водач в областта на интелигентната промяна чрез умни устройства и инфраструктура, които обезпечават най-хубавото потребителско преживяване. Портфолиото на Lenovo е едно от най-широките в света със свързани артикули, в това число смарт телефони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), работни станции, както и AR/VR устройства и умни решения за дома. Решенията от последващо потомство при центровете за данни на Lenovo (ThinkSystem и ThinkAgile) основават потенциала и компютърната мощност на връзките, които трансформират бизнеса и обществото. Lenovo работи, с цел да въодушеви особеното у всеки и да построи бъдеще, основано на по-интелигентните технологии, в което всеки преуспява. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Фейсбук, Twitter (Lenovo Bulgaria), Instagram и Weibo или ни посетете на www.lenovo.com/bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР