Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма желаещи

...
Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма желаещи
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: Няма желаещи за катаджии, откакто въведохме камери и таблети

Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма искащи за катаджии, 30% са вакантните места. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на  икономическия конгрес в Пловдив.

“В момента, в който вкарахме всички електронни носители, от една страна усетихме голямата опозиция на администрацията. Второ, незабавно губим претендентите за работа. 30% са вакантните места в КАТ, откогато въведохме камерите и таблетите, няма искащи за катаджии. 20% са при митничарите, 30% за военнослужещите”, обобщи премиерът, представен от Канал 3.

Той сподели също, че пада равнището на на контрабанда на цигари – слиза под 6%. “С това си изяснявам вота на съмнение! С това ли сме нездравословни?”, попита Борисов. По думите му по времето на служебното държавно управление в държавната хазна е имало събрани със 120 млн. лв. по-малко от акцизи за разлика от в този момент.

Относно вота на съмнение, който внасят от опозицията, министър председателят акцентира, че по време на ръководството на Българска социалистическа партия всички фондове за България са бивали спирани. “Не ви ли е необичайно, че когато пристигна Българска социалистическа партия на власт, всички фондове стопират. Те споделят, че това е от ГЕРБ, само че когато ГЕРБ е на власт всички фондове си вървят. България и Гърция имат повече пари от предния програмен интервал. Не споделям, че е поради мен, по този начин се е случило, само че кажете едно “Благодаря”, сподели Борисов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР