Откакто триумфира на конкурса за красота, Тамара Георгиева е изгубила

...
Откакто триумфира на конкурса за красота, Тамара Георгиева е изгубила
Коментари Харесай

Всички Я Критикуваха, Но Сега Ни Стана Много Мъчно! Коварна Болест Връхлетя Най-Известната И Скандална Българка!

Откакто победи на състезанието за хубост, Тамара Георгиева е изгубила цели 6 кг от тежестта си. Експресното й слабеене е наложило незабавна консултация с ендокринолози.
Специалистите обаче показали, че отънялата й снага не е вследствие на физиологичен проблем, а на психическа основа, твърди „ Таблоид “, без да се базира на съответни източници.

Истината е, че Тамара Георгиева почнала да слабее стремително през януари, когато като множеството българи, била повалена от тежък грип. В продължение на няколко дни тя била напряко като в транс и не можела да смъкне високата си температура.
След като в последна сметка инфекцията била овладяна, на хоризонта се появил нов проблем – спряла да се храни.

Тамара Георгиева твърди, че гладуването й не е преднамерено, просто не й се яде. Дори тя самата се е тормозила съществено за положението си. Миската се вайка, че в случай че изяде една вафла сутринта, няма да й се прияде чак до вечерта на идващия ден.
Самата тя към този момент не знае какво да прави, с цел да се оправи с този проблем.

Най-притеснена от цялата тази драма се оказала майката на приятеля й Стивън – Катя Роуз. Прецъфтяващата дама, която през 2011 година завоюва състезанието за хубост „ Мис България-ЕС “ заподозряла подлата сянка на анорексията.

Бизнес дамата е вряла и кипяла задоволително дълго в стилните среди и се е нагледала на девойки, които унищожават психическото и физическото си здраве с убийствени диети.
Без да губи и минута, кандидат-свекървата почнала да разхожда Тамара Георгиева от лекар на лекар. В последна сметка станало ясно, че няма никакви проблеми с обмяната на веществата.
Специалистите били безапелационни, че става въпрос за краткотрайна психическа преграда във връзка с храненето, написа Блиц.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР