Откакто свят светува, мъжете се стремят да привлекат вниманието на

...
Откакто свят светува, мъжете се стремят да привлекат вниманието на
Коментари Харесай

10 идеала за мъжки сексапил в 10 страни по света

Откакто свят светува, мъжете се стремят да привлекат вниманието на дамите и да реализират статуса „ най-желан и обаятелен “. И вършат какво ли не поради това. Жертват и време, и средства в името на високите упования на „ нежния пол “.

Не на всички места обаче тези упования се оказват идентични. Ако тук у нас задачата на всеки втори мъж в дейна възраст е да впечатли дамите с мускулесто тяло, мачовско държание, скъпа кола и не доста изискани обноски, то другаде всичко това би му донесе цялостен крах.

Днес ви каним дружно да посетим няколко места по света, които (едно от друго) имат радикално разнообразни идеали за мъжки съблазън. Това, което притегля дамите в едно общество, може извънредно да ги отблъсне в друго!

1. Съединени американски щати

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

В последно време в „ Страната на неограничените благоприятни условия “ очарователните стройни видове губят привлекателността си пред американските дами. Те са сменени от широкоплещи мачовци, като има даже специфичен термин, който разказва тези магнити за дамите: „ lumbersexuals “. Говорим за мощен, невъзпитан мъж, с привлекателно изпъкнали мускули и, това е доста значимо, брада. Те нямат в дрешника си елегантни костюми, само че за сметка на това разполагат с доста джинси, груби ботуши и най-разнообразни тениски в тъмни цветове. Ако всички тези критерии са изпълнени – девойките в Съединени американски щати няма да имат късмет!

2. Бразилия

 

A post shared by Igor Rickli (@igorrickli) on

Международно приетият облик на хубав бразилец включва тъмна коса, кафяви очи и прелестен безоблачен тен. Въпреки това, дамите, които живеят в тази тропическа страна, наподобява си падат повече по момчета със светли очи и небрежни къдрици. Две условия, гарантиращи на всеки господин обективен дял от женското внимание. В същото време обаче, привлекателността на известния бразилски безоблачен тен също не би трябвало да се подценява. А впечатляващите мускули – те постоянно са плюс!

3. Индия

 

A post shared by Ruslan Mumtaz (@ruslaanmumtaz) on

За да намерите момчета, които съответстват изцяло с индийските идеали за хубост, загледайте се във филмите от Боливуд! В тази страна, в случай че един млад мъж желае да бъде известен измежду противоположния пол, той би трябвало да бъде здрав и умерено мускулест. Също по този начин, с цел да се доближите допустимо най-близо до имиджа на същинския индийски мачо, би трябвало всеки ден да употребявате стилизиращ гел, постоянно да влизате в борба с непотребните косми, да си отглеждате набола брада и най-важното – да употребявате изсветляващи кремове за кожата.

4. Швеция

 

A post shared by Bill Skarsgård (@billskarsgard_) on

Шведската идея за неустрашимост в последно време претърпя някои леки трансформации. Днес освен бруталните викинг видове са известни измежду дамите, само че и младите мъже със стройна физика и лека горест в очите. Що се отнася до трайните признаци за шведски съблазън – те включват височина, бледа кожа, светли очи, руса коса и скули толкоз остри, че можеш да се порежеш на тях.

5. Турция

A post shared by Turkish Man

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР