Откакто свят светува човечеството използва размяната като метод за оценка

...
Откакто свят светува човечеството използва размяната като метод за оценка
Коментари Харесай

Колко наистина струват инвестициите?

Откакто свят светува човечеството употребява размяната като способ за оценка на артикули и услуги. Монетите са били известни още преди новата епоха, а книжните пари навлизат в приложимост едвам от 13 в. Банкнотите били употребявани първо в Китай, след което удобството на концепцията добива известност и парите минават в необятна приложимост в Европа.

Днес парите са движещата мощ на света и дефинират водачите на икономическата и политическа сцена. Икономиките на развитите страни усилват размерите си в последните години. Периоди на стесняване нормално се преглеждат при обособени отраслови групи, обезщетени от други по мащаб. Хората от новия свят обръщат поглед към парите като измерител за триумф. Изконното предпочитание да бъдем първи не прави изключение когато приказваме за пари. В идеалния вид стремежът е да печелим повече, в сравнение с ни е нужно за обезпечаването на добър стандарт на живот. Тогава можем да заделяме средства настрани. Все по-често финансовите специалисти в Европа се сплотяват към теорията за идна рецесия. А посланието, което повтарят като мантра, е да се търсят благоприятни условия за вложения на свободните средства. Банковият депозит от дълго време не е най-хубавото решение. С навлизането на Финтех промишлеността вариантите за вложения порастват. Един от желаните, сигурни и доходоносни разновидности за инвестиция е Р2Р (peer-to-peer) моделът.

В търсенето на най-правилния метод да вложиш парите си по този начин, че да печелиш от инвестицията си, замислял ли си се каква е същинската им стойност? Не са ли значими тези вложения, които остават за нас и след нас? Ние в iuvo сме специалисти по вложенията. Финансовите вложения са средство за обезпечаване на самостоятелност в дълготраен проект. Но същински значимите вложения са тези, чиито богатства отекват напред за идните генерации. В iuvo споделяме мнението, че всеки един от нас би трябвало да поема груповия дълг да пази и усъвършенства средата на живот на себе си и близките. Обединяваме се към тази отговорност и като компания и взехме решение да посеем семената на смяната през днешния ден, с цел да бъдат в интерес на други след нас след години.

Лесно е да поставиш цена на материалното, само че какъв брой в действителност костват вложенията? Думата " iuvo " идва от латински и значи " оказвам помощ " и точно това е задачата ни. Създадохме лична монета със стойност 1 iuvo. Нашата монета крие в себе си 2 семена на дървото явен. Чудиш се каква е капиталовата стойност на монетата? Зависи от теб! Ако засадиш твоето 1 iuvo в саксия или непосредствено на мечтано от теб място, още идната пролет ще имаш опцията да се радваш на две млади дървета. След 10 години количеството О2, създаден от твоите 2 дървета, ще е над половин звук - тъкмо колкото са потребностите на възрастен човек за една година. След 10 години плодовете на тези дървета ще са изхранили над 10 генерации от най-малко 10 типа птици в зимните месеци. След 20 години ще си притежател на близо 2 кубически метра скъпа дървесина, на над 50 м2 сянка през лятото и най-красивия златно-жълт листопад през есента. И по този начин можем да продължим съвсем до безспир.

Инвестициите ни учат на нещо доста значимо - самообладание и неизменност. Засаждането на семената на нашата монета от 1 iuvo ще дадат плодовете си след време, също както е в живота. Инвестициите се отплащат богато, когато биват ръководени добре. 3 000 монети с номинал 1 iuvo се чака да дойдат при своите получатели в цяла Европа. Мисията на акцията е да създадем Земята по-зелена. Включи се в акцията ни през днешния ден и направи инвестиция в бъдещето на планетата ни! Поръчай своята монета изцяло гратис. Виж по какъв начин тук.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР