Откакто светът научи, че актрисата Меган Маркъл е жената, омаяла

...
Откакто светът научи, че актрисата Меган Маркъл е жената, омаяла
Коментари Харесай

Сестрата на Меган я съсипа, сравни я с Ким Кардашиян

Откакто светът научи, че актрисата Меган Маркъл е дамата, омаяла върлия кралски ерген, принц Хари, неизбежно излязоха някои истини за живота ѝ от интервала преди да добие известност. Бързо стана ясно, че тя изцяло е скъсала връзката със фамилията си, като признава само майка си Дория. Но татко ѝ, брат ѝ и сестра ѝ остават личност нон грата за нея.

Каква е повода за скандалните връзки сред херцогинята и роднините ѝ, мъчно можем да кажем, само че е реалност, че те също не я долюбват. Особено сестра ѝ Саманта, която прави всичко допустимо да покаже пред света, че Меган не е цвете за мирисане.

Саманта неведнъж е употребила какви ли не мотиви, с цел да направи отрицателно изказване за нея, като този път реши да разяснява иронично партньорството на херцозите на Съсекс с колосите Нетфликс и Спотифай. За тази цел тя просто ги съпостави с Ким Кардашиян, която безусловно трансформира персоналния си живот в телевизионно риалити.

"Меган и Хари не могат да се сравнят със семейство Кардашиян. Защото Ким съумя да трансформира семейството си в цяла империя и Америка знае цялата им история. А за Меган и Хари само се знае, че са напуснали кралското семейство, сътвориха кавги и като цяло обликът им е много спорен ", твърди Саманта Маркъл.

Сестрата на Меган продължи с "комплиментите ", като означи, че желанието на херцозите на Съсекс да се трансфорат в холивудска двойка е изцяло безпричинно и е недопустимо в това време да се употребяват и с привилегии като членове на кралското семейство.

"Все едно служител на реда да напусне службата си и да сложи изискване да резервира баджа си и да получи патрулка, с която да обикаля, където си пожелае. Желанието на Меган и Хари да бъдат холивудски звезди и да получат защита от кралското семейство звучи също толкоз неуместно ", съобщи сестрата на херцогинята.

Саманта стигна и по-далеч в рецензиите си, като показа, че съгласно нея, е огромна неточност сестра ѝ и Хари да не позволяват на кралското семейство да види щерка им Лилибет:

"Това е огромна тайнственост - да кръстиш детето си на прабаба му, Нейно Величество и да създадеш такава обстановка, в която тя да не може да го види. Всичко е толкоз мъчно и неуместно, единствено тъй като Меган и Хари не дават опция на децата си да поддържат връзка с роднините си. "

 принц Хари, Меган Маркъл

Всички тези обвинявания идват тъкмо, откакто Саманта Маркъл подаде недоволство против Меган в съда, поради бомбастичното ѝ изявление пред Опра Уинфри. По думите на Саманта, херцогинята е изрекла неистини по неин адрес.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР