Откакто свалиха нашето правителство България изпадна в политическа безпътица. Това

...
Откакто свалиха нашето правителство България изпадна в политическа безпътица. Това
Коментари Харесай

Петков: Готови сме да направим правителство на малцинството, ако нашите политики бъдат подкрепени в зала

Откакто смъкнаха нашето държавно управление България изпадна в политическа обърканост. Това съобщи съпредседателят на „ “ в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия. 

ГЕРБ не демонстрира визия, проект, съдружни диалози това е просто едно безвремие. Ние инициирахме диалози за декларация за внасяне на бюджет.  Трябва да решаваме същинските проблеми на хората, свързани с парите. Разговорите приключиха с нищо. Дори това, което беше неполитическо приключи с безвремие. Ние взехме решение че това би трябвало да спре. Някой би трябвало да поемем тази отговорност. С „ Демократична България “ декларирахме,че не ни е боязън да управляваме през тежката политическа зима и поемаме тази отговорност. Другото, което направихме през днешния ден е да покажем визия, уточни Петков. 

Според Петков Изборният кодекс ще бъде добър образец дали партиите осъзнават кои са целите за България. И добави, че дават възможност промените ще влязат в зала и по какъв начин ще се гласоподава в зала през утрешния ден. 

Те демонстрират, че не ги интересува ПВУ, обществените приходи, а Изборният кодекс. Ако хартиената бюлетина бъде върната, няма по какъв начин " " да направи държавно управление на малцинството с втория мандат. Ние сме подготвени да вършим държавно управление. Въпросът е те дали са подготвени да смени,  дневния ред за хартиената бюлетина и да ограничим правата на основния прокурор, което е и второто ни изискване. Ако нашите цели не бъдат подкрепени, ние няма по какъв начин да създадем държавно управление на малцинството. Всички тези политики може да бъдат подкрепени в случай че има воля. Политиците доста приказват, само че би трябвало да се дефинират с дейности. Ние им даваме тази опция. Ако желаеме да увеличим приходите за най-бедните, дано поддържат декларацията за внасяне на бюджета. Всяко едно от тези неща е значимо за България, съобщи Петков.

По думите му посланието през днешния ден е ориентирано към всички политически партии, които са определени да вземат решение проблемите на българските жители.

Смеете ли да подкрепите или се нагаждате, като слагате хартиената бюлетина като първи приоритет. Единственото нещо, което има държавно управление на малцинството е бистрота. Ако на следващия ден гласоподават хартиената бюлетина, по какъв начин тези хора могат да поддържат държавно управление на малцинството. Те ще го смъкват след една седмица под някакъв предлог, сподели още депутатът от Политическа партия. 

Машините ги избраха ГЕРБ и знаят, че няма операция на вота. Готови сме да отворим машините и да покажем тези флашки по какъв начин записват. Нека не вкарваме подправените бюлетини и чувалите. Един наш народен представител сподели по какъв начин можеш да изкараш хартиената бюлетина невалидна единствено с малко мастило под нокътя. Ако казусът е в кода имаме време да го създадем оптимално отворен. Всяка една партия, която гласоподава тъй че Народното събрание да покаже, че тези парламенти могат да бъдат подкрепени. Ние сме подготвени да носим огромната тежест за държавно управление, само че в случай че единствено Народното събрание е подготвен да работи с това държавно управление, изясни още. 

Петков разяснява и проблема с Gemcorp. 

Gemcorp може да бъде приоритет на Народното събрание. Имаме меморандум, а не документ. Министерски съвет в свое съвещание е споделил да бъде преустановен въз основата на отчет на ДАНС. Министерски съвет го отхвърля и писмото за желание е прекъснато. Дойде представител и сподели, че от юли е прекъснато, бяха показани и двата подписа. Енергийният министър настоявам, че би трябвало да беседваме с „ Газпорм “. Изпусна търговете за газ. Този министър е доста съгласуван с ГЕРБ. Трябва да приказваме за триумфите, които сме постигнали. Те са значими, с цел да влезем в Еврозоната, да влезем в Шенген, да създадем обществени пакети. Защо имаме стопански напредък. Национална агенция за приходите не беше бухалка, когато нашето държавно управление даде обещание нулева приемливост към корупцията и го съблюдава, добави Петков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР