Откакто стартира шоуто Маскираният певец, където Азис е част от

...
Откакто стартира шоуто Маскираният певец, където Азис е част от
Коментари Харесай

Азис си бие инжекции за потъмняване на кожата

Откакто започва шоуто „ Маскираният артист ”, където Азис е част от детективския панел, феновете се питат за какво кожата на чалга идола е толкоз черна. Изпълнителят е от ромски генезис и е мургав по рождение, само че в този момент е толкоз потъмнял, че наподобява по-скоро на африканец. Някои почитатели допуснаха, че не излиза от солариума, с цел да реализира тaкъв тен, но съгласно осведомени истината е друга.

Хора от обкръжението на Азис издават, че той дължи свръхтъмния цвят на кожата си на инжекции с меланотан, които от време на време си бие в коремната област подкожно. Това е пептид за придаване на постоянен загар - без петна и без излагане на слънце.
Проучване на „ Уикенд ” откри, че продуктът може да бъде закупен единствено онлайн, а цената на една ампула от 10 мг е 87 лева Активното вещество ускорява производството на пигмента меланин, който дефинира естествения колорит на кожата, ириса на очите и човешката коса. Той извършва и функционалността на отбрана от нездравословното влияние на ултравиолетовите лъчи.

Установено е, че продуктът меланотан работи освен върху цвета на кожата, само че и покачва либидото. Също по този начин въздейства на апетита, като доста понижава потребността от банкет на храна. За страдание, неприятните странични реакции също не са малко – допустима е поява на гадене, обриви, леко повишение на телесната температура. Поради тази причина лекарите не предлагат свободното потребление на пептида за почерняване.

Кралят на поп фолк обаче очевидно не се тормози от такива неразположения, тъй като постоянно си слага инжекции за загар, настояват осведомени. Желанието му да е толкоз черен било подбудено от придвижването „ Black Lives Matter ”, което набра огромна известност освен в Съединени американски щати, само че и в Западна Европа. Глобалната групировка има възходящо въздействие и в превод наименованието й ознавава „ Черните животи имат значение ”. Дейността й сякаш пази правата на цветнокожите, само че в последна сметка се оказва, че на Запад към този момент е по-модерно и даже по-изгодно да се черен, в сравнение с с бял цвят на кожата.

„ Някога се избелваха като Майкъл Джесън, в този момент преднамерено се потъмняват и се вършат на негри! ” цъкат с език по-консервативните фенове на „ Маскираният артист ”.
Говори се, че Азис от дълго време кроял проекти да пробие в чужбина, по тази причина преднамерено докарал толкоз мрачен загар, наблягайки още повече етническата си принадлежност. Той бил уверен, че подобен външен тип сега се котира на Запад и вярвал, че ще му бъде от изгода.

През последните години артистът направи и други промени във визията си. Той напомпа бицепсите и гърдите си по изкустван метод посредством слагане на импланти. Изпълнителят на „ Хабиби " постоянно разгласява в обществените мрежи фотоси на завършеното си тяло, което обаче не е реализирано с пот на чело във фитнес залата, а благодарение на пластична хирургия. Азис се подложи на интервенцията в края на месец юли. Той се похвали, че по този метод си икономисва години „ боричкане " в залата. „ В никакъв случай не желая да подценявам резултатите от фитнеса! Тренировките са потребни, само че при мен ръцете бяха най-слабото звено! Каквото и да правех, не растяха! ", посочи артистът. И добави, че има и  гръдни импланти, които наподобяват същински мускули, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР