Откакто стана ясно, че Росен Плевнелиев има връзка със синоптичката

...
Откакто стана ясно, че Росен Плевнелиев има връзка със синоптичката
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Вижте Само Какво Направи Юлияна, След Като Разбра За Плевнелиев И Деси Банова!

Откакто стана ясно, че Росен Плевнелиев има връзка със синоптичката Деси Банова, това е най-обсъжданата тематика в медийното пространство. На бял свят излезе следващата порция пикантни разкрития за новата световна двойка.

Връзката на екс президента с русокоската почнала още преди година и половина. По това време Росен Плевнелиев към момента беше държавен глава и беше публично привързан с някогашната си брачна половинка Юлияна.

Разводът им стана факт едвам това лято. Веднага след приключването на мандата си, Плевнелиев и някогашната му половинка подадоха публично в съда молбите си за бракоразвод.

Юлияна Плевнелиева, която от години има връзка със собствен сътрудник, схванала за новата връзка на Росен Плевнелиев още първоначално. Бившата първа дама не съумяла да сдържи гнева си. Тя била шокирана от избора на своя брачен партньор.

Плевнелиева не си икономисала обидите по адрес на новата му възлюбена и непосредствено го попитала за какво е избрал жена като нея. Гневната Юлияна декларирала, че това е дъното. Тя избухнала с думите, че с Деси Банова може да се приказва единствено за времето, за мода и да се разисква следващата световна клевета.

Галя Прокопиева, която е близка фамилна другарка, също се намесила в разногласието сред двамата съпрузи. Съпругата на Иво Прокопиев изпратила ядосан смс на Росен Плевнелиев.

Единственият човек, който поддържа връзката му със синоптичката, е неговият добър другар Иво Прокопиев. Олигархът посъветвал Росен Плевнелиев да се вслуша в сърцето си и да не обръща внимание на непознатите думи.

Всъщност гневът на Юлияна Плевнелиева е оневинен, защото Деси Банова се слави със скандално минало. През 2003 година тя имаше връзка с Бербатов. Въпреки, че аферата им продължи малко, тя едвам не унищожи кариерата на футболиста.

Синоптичката му изневери с неговия сътрудник Мартин Станков, написа Хот сцена, базирайки се на „ Уикенд “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР