Откакто стана ясно, че новата жена в живота на Григор

...
Откакто стана ясно, че новата жена в живота на Григор
Коментари Харесай

За какво Мадалина Геня благодари на Григор Димитров

Откакто стана ясно, че новата жена в живота на Григор Димитров е  Мадалина Геня , ползата към всичко протичащо се към тях е голям.
 Григор Димитров и Мадалина Геня - влюбени и под светлините на прожекторите
Какво направиха Гришо и Мадалина за пръв път

Все по този начин да са

Най-добрият български тенисист може и да пропусне шампионата в Торонто поради болки в кръста. Сигурни сме обаче, че половинката му ще му окаже нужната поддръжка.

Всъщност Геня употребява профила си в Instagram, с цел да благодари на Димитров. Актрисата разгласява серия от фотоси, част от които от филмовия фестивал Marateale 2023 в Италия.

В описанието под поста тя се извинява на почитателите си, че не е доста дейна в обществената мрежа, само че това се дължи на доста ѝ задължения.  благодари на Григор Димитров, когото определя като " неуместно красиво и необикновено човешко създание ", за това, че е пътувал с нея до Италия.

Пътуване, което се е оказало доста по-дълго от предстоящото и това е повода двамата да изглеждат уморени на фотосите. Геня благодари на тенисиста за проявеното от негова страна схващане, че тя е трябвало да жертва време, което да прекарат дружно, с цел да може кариерата ѝ да се развива.
 Мадалина Геня - какъв брой секси е половинката на Григор Димитров
Колко секси е гаджето на Григор Димитров

Пак му завидяхме

Вчера, 8 август, беше и рожденият ден на Мадалина Геня, като в сторитата си в Instagram тя загатна, че го е прекарала в пътешестване. Разбира се, чакаме да показа малко повече и дали Григор Димитров е бил с нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР