Откакто стана ясно, че Григор Димитров и Мадалина Геня имат

...
Откакто стана ясно, че Григор Димитров и Мадалина Геня имат
Коментари Харесай

Мадалина Геня по бельо

Откакто стана ясно, че Григор Димитров и Мадалина Геня имат връзка, погледите ни са непрестанно ориентирани към двете влюбени гълъбчета. С интерес следваме и профила на Мадалина в обществените мрежи, с цел да забележим по какъв начин се развива животът ѝ и какво се случва с половинката на родния тенисист. 
 Когато Мадалина Геня скърби - какво се случва към половинката на Григор Димитров
Когато половинката на Григор Димитров скърби

Ето какво се случва към Мадалина Геня

Наскоро Мадалина разгласява в профила си в Instagram знак на печал, съпроводен от текста: " Почивай в мир, малко ангелче ". Това, несъмнено, разбуни духовете и в мненията под поста почитателите на актрисата започнаха да се чудят какво се случва.

Развитите теории бяха доста, като може би една от най-повтаряните бе, че нещо се е случило с дъщерята на Геня. За да разсее тези подозрения, Мадалина Геня редактира поста, като разясни, че през последните няколко дни не е дейна в Instagram, тъй като скърби за загуба, която я е наранила доста. Половинката на Григор Димитров обясни, че постът е бил отдаден на дете, което не съумяло да се оправи с тежко заболяване.

Не минаха доста дни от тази тъжна обява и този път съумя да ни усмихне, като разгласява доза провокативни фотоси по долни дрехи. Те, несъмнено, са от следващата ѝ рекламна акция, само че няма по какъв начин да отречем очевидното, а точно, че румънката наподобява удивително. 

Геня може да избира да не качва доста фотоси с Григор Димитров, само че за сметка на това постоянно радва хилядите си фенове със секси фотоси по бански или предизвикателно облекло. Те ни потвърждават за следващ път, че тенисистът е познавач на женската хубост и доста мъже още веднъж могат да му завиждат.

Мадалина също несъмнено има с какво да се похвали, а съвършено завършеното й тяло очевидно е резултат на усилени тренировки. И в този момент тя бере сладките плодове на труда си като рекламно лице на разнообразни марки, които я избират с колкото се може по-малко облекла. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР