Откакто стана ясно, че бившите съотборници в "Team Alpha Male"

...
Откакто стана ясно, че бившите съотборници в "Team Alpha Male"
Коментари Харесай

Коди Гарбрандт показа как нокаутира Ти Джей Дилашоу


Откакто стана ясно, че някогашните съотборници в "Team Alpha Male " Коди Гарбранд и Ти Джей Дилашоу ще се изправят един против различен в борба за купата на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория петел, Гарбранд не спря да се хвали, че има фрагменти, в които се вижда по какъв начин той нокаутира Дилашоу по време на спаринг среща сред двамата.

Вчера, първенецът на UFC в категория петел най-сетне пусна въпросните фрагменти на страницата си в Instagram.

This guy is a liar he said I never koed him, that there is no video! Also that he has never took PEDs and he never cheap shotted a former teammate stealing his dream from under him! Fuck you @tjdillashaw hey @danawhite get that Knockout Bonus Check, I'm ready to collect it!! #ISpeakFacts

Публикация, споделена от Cody Garbrandt (@cody_nolove) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Този човек (Дилашоу) е измамник, той споделя, че в никакъв случай не съм го нокаутирал, това тук не е видео! Също по този начин той съобщи, че в никакъв случай не е взимал стероиди за възстановяване на продуктивността и в никакъв случай не е наранявал съзнателно съотборник, отнемайки фантазиите му! Ма*ната ти Дилашоу! Хей, Дейна Уайт, подготви ми бонуса за "Нокаут на вечерта ", подготвен съм да го взема ", се споделя в обявата на Гарбрандт.

Трябва да отбележим, че клипът продължава единствено шест секунди и не можем да идентифицираме участващите бойци, нито пък е несъмнено, че боецът който пада на земята в действителност е пратен в нокаут. Въпреки това, съгласно обявата на Гарбранд, това са скандалните фрагменти, с които той нервира Дилашоу от известно време.

Двамата противници в категория петел ще получат шанса да уредят разликите си в събота, когато Гарбрандт ще пази купата си против Дилашоу в събитието на UFC в "Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР