Откакто стана тв водещ, Николаос Цитиридис се сдоби с широка

...
Откакто стана тв водещ, Николаос Цитиридис се сдоби с широка
Коментари Харесай

Тв водещ за Слави: Ако го срещна ще му кажа само Какво става, чиче?

 Откакто стана тв водещ, Николаос Цитиридис се снабди с необятна известност и доста почитателки. Гологлавият комедиант до неотдавна бе самостоятелен, само че около славата е съумял да забърше ново гадже. Той показа в ефира на Би Ти Ви, че от няколко месеца има другарка, в която е влюбен, въпреки че още не живеят под един покрив.

Николаос се хвали, че постоянно получава неприлични оферти от разнообразни дами в обществената мрежа. Някои му пращали пикантни известия, само че други стигали по-далеч и му пускали свои разголени фотоси. Цитиридис споделя, че е поласкан от женското внимание към него, но няма по какъв начин да дава отговор на такива провокации, защото сега сърцето му е заето. 

За приятелката на водещия се знае, че се занимава с реклама и не е известна в общественото пространство. Срещнали се около общи познати и незабавно си допаднали като характери и метод на мислене. Подобно на Николаос, младата дама също харесва домашните любимци, само че отглежда куче, а не котка. 

Цитиридис нееднократно е разказвал за своята писана Карма, за която се грижи с огромна обич. " Преди се смеех на хората, които назовават животните си " моето бебе ", само че в този момент съм подготвен да си отрежа ръка, крайник, какво ли не, единствено и единствено да зная, че е добре ", споделя Николаос за котката си. Заради четириногата си другарка той се зарекъл, че в никакъв случай няма да има общо с момиче, отглеждащо куче, само че не щеш ли тъкмо това му се случило. 

Засега водещият и гаджето му още не живеят дружно, но той към този момент я е срещнал с майка си и с всичките си другари. Така дал поръчка, че желае сериозна връзка и не търси еднократни занимания. Всъщност Цитиридис постоянно е предпочитал сериозните връзки, а с някогашната му другарка Моника дори стигат до годеж. Той е единствено на 20 години, когато сервира пръстен на тогавашната си възлюбена и предлага брак. Двойката стартира да стяга венчавка, само че в този миг комикът осъзнава, че са прекомерно млади за такава значима стъпка. " Страхът пристигна, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава разбрах, че да се оженя на 20 години е огромна нелепост. Бях й подарил годежен пръстен, само че на 20 е елементарно да развалиш годеж ", признава водещият. И добавя, че с някогашната му са се разделили без кавги, макар създалата се обстановка. 

С днешна дата Цитиридис жъне триумф освен в персоналния живот, само че и в специалността. Запознати издават, че откогато се подвизава в малкия екран, финансовото му положение се подобрило и той напуснал скромната си гарсониера, местейки се по-широко жилище. Напълно допустимо е скоро гаджето му да го последва и да се нанесе при него. 

Междувременно Николаос разяснява, че се нервира на изявленията, които го дефинират като " заместител на Слави Трифонов ". " Ако бях подобен, това би означавало, че Слави ще се върне. Не съм му заместител! Да кажеш, че съм " новия Слави " повече бих го схванал, но това значи, че ще се наложи да си върша и партия. Представяте ли си всеки водещ да си прави партия?! ",  споделя Цитиридис. 

Все отново той открива в себе си известно подобие с Дългия – в миналото и двамата били с дълги коси и обеци на ушите, и двамата се увличат по музиката. Слави обаче постоянно е предпочитал чалгата, до момента в който Николаос се кефи на рокендрола и свири на барабани. " Не сме се срещали до момента, само че знам, че няколко пъти си е разрешавал да приказва неща за мен в общественото пространство, които аз не бих изрекъл за човек, който не познавам. Като го видя, бих му споделил: " Какво става, чиче? ". Само това – и ще видя по какъв начин ще реагира ", споделя Цитиридис за обидното отношение, което Трифонов показва по отношение на него, откогато новото шоу потегли в ефир, написа " Уикенд ". 

За 26-годишния юноша с огромни упоритости малкия екран се оказала същинско предизвикателство, само че не съжалява за направения избор. Постепенно осъзнал, че не е толкоз елементарно да водиш предаване, колкото му изглеждало първоначално. Николаос споделя, че майка му е най-големият му критик, само че не всеки път се вслушва с препоръките й. " Приемам единствено градивна рецензия! ", майтапи се водещият.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР