Откакто спортните обувки намериха място дори и при по-формалния дрескод,

...
Откакто спортните обувки намериха място дори и при по-формалния дрескод,
Коментари Харесай

10 шопинг находки с кецовете, които ще направят стайлинга ви по-отличителен

Откакто спортните обувки откриха място даже и при по-формалния дрескод, изборът ни за тях става все по-прецизен. Разбира се, всички имаме по една класика като да вземем за пример, само че пък е хубаво да притежаваме и някой statement модел, който да направи стайлинга ни още по-отличителен.
               

Добрата вест е, че в открихме най-малко 10 страхотни модела, които можем да комбинираме с есенните си аутфити. Точно като новия, който е с елементи от най-актуалните цветове този сезон – зелено, синьо и оранжево. Комбинирани с костюм в сиво или бежово, те незабавно ще се трансфорат в ослепителен акцент от тоалета.

Точно такива са моделите, които сме селектирали през днешния ден. Някои от тях се отличават с елементи в, а той още веднъж е измежду най-актуалните трендове. Изключително изтънчено стои като подробност върху бели кецове, както виждаме при едни от. Но пък и при маратонките с в бежово-кафявата гама се откроява незабавно.

също не са непокътната територия единствено за лятото, а тъкмо в тези мрачни есенни дни още по-ярко ще се виждат върху стъпалата ни, с цел да прибавят нотки прохлада в студените месеци. Какво още си харесахме, вижте в галерията ни!
               

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР