Откакто сензационно напусна кралското семейство, принц Хари е въвлечен в

...
Откакто сензационно напусна кралското семейство, принц Хари е въвлечен в
Коментари Харесай

Крал Чарлз към воюващите Уилям и Хари: Моля ви, не превръщайте последните ми години в нещастие

Откакто сензационно напусна кралското семейство, принц Хари е замесен в яростна омраза с роднините си. Някогашната тясна връзка, която имаше с татко си Чарлз и по-големия си брат - принц Уилям, от дълго време е изчезнала, а връзките сред тях наподобява са на дъното.

 

Откакто се реалокира в Съединените щати Хари се е събирал със фамилията си единствено няколко пъти - и всичките не демонстрираха признаци на помиряване.

 

Едно от тези напрегнати събирания се случи през април 2021 година, когато се върна за погребението на починалия принц Филип, единствено седмици след изявлението, което даде пред Опра Уинфри. Това се оказа съществена точка на възпламеняване в разрива му със фамилията му и накара Чарлз да насочи сърцераздирателна молба към двамата си сина.

 

Пишейки в записките, които станаха налични за всички, Хари твърди, че той, брат му и татко му са се събрали, откакто отдали последната си респект на Филип, с цел да обсъдят проблемите си. Хари написа, че е разследване на това по какъв начин се чувствал, а точно " откъснат " от тях. Според херцогът това предиздвикало Чарлз да каже:  " Моля ви, момчета - не превръщайте последните ми години в злощастие. "

 

В " Резервният " принцът още си спомня по какъв начин Уилям го принудил да го огледа в очите, с цел да може да му каже, че го обича и желае той да бъде благополучен. Разбира се, Хари отвърнал на брат си със същото, само че заради неговата " невероятна непримиримост " се отдръпнал. Той продължава да твърди, че Уилям се е опитал да го спре, заявявайки:  " Трябва да ме изслушаш, аз просто желая да си благополучен, заклевам се в живота на мама. "

 

Източници пред " Mirror " споделят, че кралят и неговата брачна половинка - кралица Камила са били " гневни " и " изтощени " от изказванията, които бил направил в книгата си. Припомняме, че там Хари споделил, че Чарлз не го прегръщал след гибелта на майка му - принцеса Даяна, а мащехата му го била " пожертвала " в подмяна на добър PR.

 

И макар че някои имат вяра, че Чарлз би трябвало да поеме самодейността и да зарови томахавката с Хари, негов непосредствен изясни пред медиите, че кралят не бърза да го направи. Пред " Daily Beast " сподели:  " Проблемът с Хари не би трябвало да бъде решен неотложно, само че ще бъде решен в последна сметка. Чарлз го обича, само че неговият приоритет е да извърши дълга си като крал и да не разочарова майка си. "

 

Бивш чиновник на двореца също се включи пред изданието, като съобщи, че " не е стабилно " актуалната обстановка сред татко и наследник да продължава.  " Не е стабилно кралят, който е националният знак на единството, да бъде в толкоз неприятни връзки със сина си. Не са били снимани дружно от години. "

 

Инфо: Дир.бг

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР