Откакто се събра с принц Хари, всяка стъпка на Меган

...
Откакто се събра с принц Хари, всяка стъпка на Меган
Коментари Харесай

Поредна критика за Меган, не се отнасяла с уважение към племенниците

Откакто се събра с принц Хари, всяка стъпка на Меган Маркъл бива следена прекомерно от близко. Неведнъж звездата от сериала „ Костюмари “ не е спазвала кралския протокол, различен път пък харчи прекалено много пари за скъпи тоалети, а това не остава неусетно и сходни „ прегрешения “ са измежду главните рецензии против херцогинята на Съсекс, написа OK Magazine.

Но не щеш ли в последно време някогашната актриса е подложена на критика за напълно друго. Оказа се, че съгласно мнозина тя не била задоволително съпричастна към протичащото се с нейните племенници.

Подобен слух потегли, откакто по традиция Кейт Мидълтън по време на рождените дни на своите деца разгласява на страницата в Instagram на Двореца Кенсингтън техни фотоси. При херцозите на Съсекс нещата стоят по същия метод: по традиция в тези дни те пишат на херцозите на Кеймбридж приветствени мнения под фотосите на децата.

Така Меган и Хари поздравили Луи и Шарлот. Може да се каже, че в нормалните поздравления няма нищо неприятно и противоестествено, още по-малко оскърбително. Но не по този начин считат някои от почитателите на Кейт и Уилям в обществените мрежи.

Те се възмутили от Меган (смятайки, че точно тя води инстаграм @sussexroyal) за нейното неуважително отношение към племенниците ѝ.

Идеята е в това, че Меган нарекла тях просто по имена – Шарлот и Луи, без да прибавя към тях купите им „ принцеса “ и „ принц “. За теб тя е принцеса Шарлот. Кога ще започнеш да уважаваш хората, Меган?
– Принцеса Шарлот от Кеймбридж. Моля, прочетете Уикипедия “
„ Той не е просто Луи, Меган... Повече почитание... За теб е принц Луи “
– За теб е принц Луи! Къде са маниерите ви? “

За да избегнат сходни мнения, Меган и Хари поздравиха принц Джордж без въобще да пишат име. Херцогът и херцогинята от Съсекс просто написаха: „ Честит рожден ден! Пожелаваме доста обич и този ден да е специфичен! “ Може би всичко сред двете семейства е наред, а почитателите на херцозите малко „ пресоляват “ обстановката.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР