Откакто се раздели с италианския модел Камила Мороне, името на

...
Откакто се раздели с италианския модел Камила Мороне, името на
Коментари Харесай

Имат ли връзка Ирина Шейк и Леонардо ди Каприо

Откакто се раздели с италианския модел Камила Мороне, името на Леонардо ди Каприо се спряга с това на доста и разнообразни дами - коя от коя по-секси и красиви. Между тях попадат Джиджи Хадид, Виктория Ламас, Мая Джама. Не са загадка желанията на артиста към младите,  нормално под 25 години, дами.

Затова и изказванията, че излиза с Ирина Шейк малко ни изненадаха. Да, тя е модел и освен това един от най-сексапилните, само че от дълго време е подминала 25-годишна възраст.

И въпреки всичко, съгласно Daily Mail Леонардо ди Каприо ухажва супермоделът, до момента в който са в Кан за премиерата на кино лентата на Мартин Скорсезе Killers Of The Flower Moon.

48-годишният артист и Ирина Шейк, която има дете от артиста Брадли Купър, бяха видяни на рождения ден на Наоми Кембъл преди броени дни, а също така супермоделът беше и измежду присъстващите на премиерата на новия филм на Леонардо ди Каприо.

Двамата се познават от дълго време и макар че публично са " просто другари ", от изданието напомнят, че все по-често в последно време са засичани дружно. Последният подобен случай беше напълно неотдавна - на фестивала Coachella преди към месец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР