Откакто се появи слухът, че една от най-красивите жени –

...
Откакто се появи слухът, че една от най-красивите жени –
Коментари Харесай

Чарлийз&Брад: А те май са само приятели?

Откакто се появи слухът, че една от най-красивите дами – Чарлийз Терон, и един от най-желаните мъже – Брад Пит, може би са новата звездна холивудска двойка, не стопират да се цитират разнообразни източници и да се търси истината във всяка една поява на някой от двамата. Дали обаче ще се окаже правилно или на нас просто ни харесва концепцията тъкмо те да бъдат дружно и тъкмо те да отговорят на упованията ни за следващата красива споделена и блясква обич. А те може би имат напълно други проекти за нея.

Първо за вероятността да бъдат дружно се заприказва, откакто сякаш били видяни на афтърпарти на прожекция на кино лентата Roma в Chateau Marmont, а след това догатките се върнаха малко обратно във времето, когато преди половин година Чарлийз и Брад били дружно на снимачната площадка за реклама на часовниците Breitling. Според The Sun самият Шон Пен, който преди години имаше връзка с Терон, бил срещнал новата двойка още преди две години.

Фактът, че Брад от дълго време е разграничен с Анджелина Джоли, с която неотдавна завършиха битката за настойничество над децата си, а красивата Чарлийз също е свободна, способства новината да се одобри извънредно задушевно от почитателите им.

Нови източници обаче отхвърлят връзка сред тях и настояват, че те са единствено другари: „ Двамата се познават от години и откакто работили дружно, станали по-близки. Те се любуват на компанията си, свързвайки се на доста равнища. Имат доста общи другари и споделят любовта си към работата, само че нито един от тях не е подготвен за сериозна връзка тъкмо в този момент “.

Твърди се даже, че след краха на връзките му с Джоли, Брад Пит предпочитал да бъде с жена, която е отвън промишлеността или най-малко отвън светлините на прожекторите. „ Но сега той е предан единствено на децата и работата си “, декларира следващият източник. В същото време през есента се заприказва, че Чарлийз се е събрала с някогашния си – артиста Александър Скарсгард, а когато го попитали дали е правилно, той дал отговор само: „ Хората могат да мислят каквото си изискат “, с което нито отхвърли, нито удостовери слуха.

Еуфорията бързо мина в песимизъм, че ще се роди нова звезда, в тази ситуация нова звездна двойка. Дали истината ще излезе нескрито, следва да разберем и каквато и да е тя, дано бъде на страната на любовта. Дори да не е сред тях двамата.

Ето го и видеото, което " подгря " историята сред Чарлийз и Брад.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР