Откакто съм в политиката и в ГЕРБ, никога не съм

...
Откакто съм в политиката и в ГЕРБ, никога не съм
Коментари Харесай

Ивелина Василева: Мария Габриел е най-успешният политик на България в ЕС

Откакто съм в политиката и в ГЕРБ, в никакъв случай не съм считала, че мястото има значение. За мен значение има екипът, тъй като ние сме тим. Лично аз ще дам всичко от себе си в акцията за европейските избори. Това съобщи в студиото на "Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната комисия по околната среда и водите и депутат от ГЕРБ Ивелина Василева, която е сложена под номер 9 в листата на ГЕРБ за идните европейски избори.

,,Нашата цел е да бъдем измежду хората и да им обясняваме. Смятам, че акцията би трябвало да бъде търсене на отговори и решения пред актуалните провокации. Да, акцията ще бъде тежка, само че не ми се желае това да бъде война. Искам това да бъде съревнование на хрумвания, на тези. Нашите представители в Европейския парламент имат своето значимо място, с цел да пазят националните ни позиции'', уточни Василева.

,,Смятам, че нашият лидер в листата за евроизборите е най-успешният политик на България в Европейски Съюз, защото Мария Габриел има съществени постижения'', добави тя.

,,Пристъпихме към обединяване със силите на Съюз на демократичните сили, тъй като това е един символистичен акт, защото и Европа претърпява сега тежки времена и минава през рецесия на доверието. В тази връзка следим разлюляване на доверието в европейските институции, ето за какво защо желаеме един откровен диалог с българските жители, с цел да разберем какво чакат те от нас'', заключи Ивелина Василева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР