Откакто са семейство, принц Хари и Меган Маркъл успяха да ни убедят,

Откакто са семейство, принц Хари и Меган Маркъл успяха да ни убедят, ...

Как принц Хари имитира Меган Маркъл.


Откакто са семейство, принц Хари и Меган Маркъл успяха да ни убедят, че нямат намерение да следват спяло протокола, а са готови да се борят за нови правила в кралския двор и извън него.

Няма съмнение, че инициатор на тази съпротива срещу архаичните правила е херцогинята на Съсекс. А като един истински влюбен и подкрепящ съпруг, Хари също все по-често си позволява изказвания и постъпки в същия дух, за които след това е критикуван.

И не говорим само за гафове като честите пътувания с частен самолет, а дори и за най-малките жестове, които обаче също имат своето символично значение.
Снимка 442444

Наблюдателните фенове и коментатори на кралския двор забелязаха, че в последно време херцогът на Съсекс имитира своята съпруга. Преди година, малко след сватбата им, Маркъл получи критики за това, че сама затваря вратата на автомобила след като е слязла от него.

Според кралския протокол, това действие се извършва от екипа, който винаги е около кралските особи. Но Меган явно не смята подобни церемониалности за необходими, пише Express.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от ميغان ماركل (@meghanmarkle_arabic) на Сеп 11, 2019 в 2:53 PDT

На 10 септември принц Хари присъства на специално събитие по случай петата годишнина на Invictus Games. И когато слезе от колата, той сам затръшна вратата след себе си. 
Принц Хари, Меган Маркъл, пътуването им до Африка и още подробности за него
Какви ще ги вършат Хари и Меган в Африка

И къде ще бъде Арчи

Някои приемат този жест, който много наподобява на онзи на Меган, за поредното показно, че за херцога и херцогинята на Съсекс протокола е отживелица. А други са на мнение, че двамата просто са здраво стъпили на земята и не смятат, че някой им е длъжен да им затваря вратата.

Източник: lifestyle.bg