Откакто ракета №1 на България Григор Димитров се раздели с

...
Откакто ракета №1 на България Григор Димитров се раздели с
Коментари Харесай

Ексклузивно разкритие! Гришо и Михаела Филева го направили за сефте в пернишки хотел!

Откакто ракета №1 на България Григор Димитров се раздели с поп звездата Никол Шерцингер, много се е разхайтил, разясняват в светските среди. Гришата сменя гаджетата си като носни кърпички, а съгласно последната информация на „ Галерия “ сега върти две дами по едно и също време.

Тези дни стана ясно, че тенисистът има интимни връзки със своята колежка Ализе Лим . Наша инспекция сподели в реалност, че предишния месец
  двамата са били дружно на ски в Швейцария.
 

Връзката им не била сериозна, въпреки французойката да е крепко хлътнала по него, настояват осведомени.

Още след раздялата си с тенисистката Мария Шарапова Гришата се бе зарекъл повече да не се обвързва с колежка. С Ализе обаче нямал нищо срещу да се вижда неангажиращо.

Паралелно с Лим, родната звезда има алъш-вериш и с Михаела Филева . Макар поп певицата персонално да отхвърли връзката си с Григор, „ Галерия “ разполага със сигурна информация от два самостоятелни източника, които настояват противоположното.

Оказва се, че
аферата им почнала още преди половин година,
 

около локална рекламна акция, в която и двамата взели участие. Долу-горе по това време Гришо призна и че е почитател на Филева, тагвайки я в собствен пост в обществената мрежа. „ Най-доброто от България “, написа тенисиста под клипче с шлагер на певицата. Няколко дни по-късно двамата стартират да си пишат – първо през обществената мрежа, след това – и през персоналните си телефони.

Когато преди месец Гришата си пристигна в България, точно Филева била музата му. „ Оправда се, че идва за рождения ден на майка си, само че в действителност бе тук поради Михаела “, описват положително осведомени източници. Неслучайно и
двамата бяха едновременно в Перник
 

в края на предишния месец, където Филева бе поканена на откриването на фестивала „ Сурва “. Гришо пък посети локален дом за деца с увреждания в Перник, след което двамата се усамотили в първокласен хотел.

Филева обаче била просто за развлечение на Димитров . Веднага след срещата си с нея, любовният терминатор отпътувал на ски с Ализе . Щом схванала, на Михаела не й станало изключително прелестно. Нищо чудно, че в този момент по този начин гневно отхвърля да има общо с Гришата. „ Не го познавам персонално “, съобщи певицата, явно засегната от отношението му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР