Откакто приключи вторият сезон на Белият лотос всички говорят за

...
Откакто приключи вторият сезон на Белият лотос всички говорят за
Коментари Харесай

Ето къде ще ни пренесе Белият лотос в трети сезон

Откакто завърши вторият сезон на " Белият лотос " всички приказват за това по кое време ще се появи третият. И къде ще се развива действието, откакто в предходните основателят на сериала Майк Уайт ни придвижи първо в Хавай, а по-късно в Сицилия.

Необичайната рекламна акция на един град

Квебек се бори да взе участие в сериал

Няколко пъти се загатваше, че местоположението на новите серии ще е някъде в Азия, а към този момент имаме публично удостоверение. Изпълнителният продуцент на сериала на НВО Дейвид Бернад разкри детайлности по време на фестивала Берлинале.

" Опитахме се да работим в Азия и се надявам, че трети сезон е нашият късмет да успеем да снимаме там ", споделя той. Бернад добавя, че с Уайт са подготвяли филм за Amazon Prime през 2016 година, който е трябвало да бъде сниман в Азия, само че планът е пропаднал.

Той разкри и още една забавна детайлност за втори сезон на " Белият лотос ". Ивън Петърс, който нашумя с присъединяване си в сериала за серийния палач Джефри Дамър Dahmer за Netflix, в началото е бил очакван да ролята на Итън. Впоследствие видяхме в нея Уил Шарп.

Бернад разкрива, че ролята на Итън Спилър е последната, за която търсят артист, а кастингите са били сложни. " Попаднах на Уил в Giri/Haji - страховит и известен сериал във Англия. Не го бях гледал преди и разбрах, че е доста надарен ", споделя още той, представен от Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР