Откакто през есента на 2017 г. в медиите се появи

...
Откакто през есента на 2017 г. в медиите се появи
Коментари Харесай

HBO показа последния трейлър на „Пазителите“

Откакто през есента на 2017 година в медиите се появи информация, че основателя на „ Изгубени “(Lost) и „ Останалите “(The Leftovers) Деймън Линделоф работи по пилотен епизод нa сериал, основан на куултовата поредност от графични романи „ Пазителите " (Watchmen) на Алън Мур и Дейв Гибънс, почитателите не са спирали да се чудят по какъв начин тъкмо ще наподобява новата акомодация на HBO на мрачната поредност. След няколко тийзъра през лятото, от телевизионната мрежа взеха решение да ни покажат още един заключителен филмов откъс преди идната премиера на новия сериал в края на идващия месец, написа „ Индиуеър ".

Макар че основателите на новата поредност да използват думата „ продължение “ и настояват, че тя не е директна акомодация на графичните романи, действието в „ Пазителите “ се развива към 30 година след събитията от кино лентата на Зак Снайдер от 2009 година, носещ същото име. Историята се развива в град Тълса, Оклахома, където локалната полиция е тероризирана от фетиш от „ маскирани отмъстители “, носещ названието „ Седмата конница “ (Seventh Cavalry). За да се оправят с нападенията полициите също стартират да прикриват своята еднаквост и да патрулират в града с маски.  

Членовете на терористичната група са известни с това, че носят маската на най-популярния персонаж от поредицата – Роршах, който бива погубен в края на игралния филм, откакто пробва да разкрие истината за нуклеарен удар, който изравнява Ню Йорк със земята, в миг на върхово напрежение сред Съединени американски щати и Съветския съюз. Нападението в действителност в е режисирано от Адриан Вейдт, прочут още като Озимандий, за да даде общ зложелател на двете суперсили и да избегне нуклеарна замяна сред тях.

Озимандий ще се завърне и в новия сериал, въпреки и много поостарял,  като в ролята влиза Джереми Айрънс. Сред другите имена  актьорския състав изпъкват тези на Реджина Кинг, Дон Джонсън, Тим Блейк Нелсън и Андрю Хауърд.

Премиерният епизод на „ Пазителите “ ще можете да гледате по HBO на 20 октомври
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР