Откакто през 2014 г. Камерън Диас реши да обърна гръб

...
Откакто през 2014 г. Камерън Диас реши да обърна гръб
Коментари Харесай

Камерън Диас разкри защо не е привлечена от близнака на съпруга си

Откакто през 2014 година Камерън Диас реши да обърна тил на киното, за голямо отчаяние на своите правилни фенове, попаднали в плен на нейното омагьосване още с първата ѝ поява на огромен екран в " Маската ", актрисата все по-рядко пристъпва под светлините на прожекторите. След като се омъжи за музиканта Бенджи Мадън и двамата посрещнаха своята дъщеричка Радикс, тя избра спокойния метод на живот, надалеч от вниманието, което медиите ѝ обръщаха в продължение на десетилетия, написа dir.bg.

В името на любовта към фамилията си русокоската се отхвърли от звездния статут, построен с доста безрезервен труд, заявявайки, че не има намерение скоро да застане още веднъж пред камера, възобновявайки кариерата си. Бранейки персоналното си пространство, русокоската заобикаля да дава и изявленията, въпреки от време на време въпреки всичко да прави изключения, тъкмо както стори неотдавна, вземайки присъединяване в подкаста на своята колежка Ана Фарис - " Unqualified ".

В диалога си с нея тя разкри по какъв начин е срещнала брачна половинка си, а също така изясни, че в никакъв случай не се е чувствала привлечена от брат му, който е негов близнак. Любопитен факт е, че Камерън се е срещнала първо с сегашния си шурей Джоел, който е женен за дизайнерката Никол Ричи, щерка на именития артист Лайнъл Ричи. Колкото и необичайно може да прозвучи за някои хора, най-много поради поразителните физически сходства сред двамата мъже, синеоката хубавица сподели, че не е имала какъвто и да било интерес към Джоел, макар че нещата стоят по напълно друг метод с Бенджи, който наподобява съвсем като него.

Звездата от " Ангелите на Чарли " призна, че когато тогава погледът ѝ се спрял на бъдещата ѝ половинка, мисълта, предходна през съзнанието ѝ била: " Как по този начин не съм го виждала до момента? "

" Запознах се с Бенджи посредством актуалната ми снаха и шурей, случи се по този начин, че ориста реши първо да ме срещне с тях. Те двамата по никакъв метод не са се опитвали да ни уреждат един с различен, само че бяха повода, заради която с него се озовахме на едно и също място, където се намерихме ", споделя тя, уточнявайки, че незабавно е била запленена от него.

Според холивудската звезда, въпреки образната си аналогия, братята Мадън в действителност са цялостни противоположности.

" Те въобще не са идентични. Противно на обстоятелството, че са близнаци, те са доста, но доста разнообразни ", съобщи тя.

Диас не скри, че е харесала Бенджи още от мига, когато го забелязала измежду множеството на събитието, на което се намирали. И до през днешния ден ясно си спомня, че си е мислила какъв брой прелъстителен е той, до момента в който китаристът на група " Good Charlotte " вървял към нея. По думите ѝ, когато той застанал против ѝ, с цел да се показа, тя към този момент била сигурна, че този мъж е специфичен и ще преобърне целия ѝ живот, както в действителност и се случва след това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР