Откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма

...
Откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма
Коментари Харесай

Първият мъж на Антония Петрова я замени с куче

Откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма жена до себе си. Вече седмица една от най-одумваните русокоски Антония Петрова, още веднъж е омъжена, откакто подвигна изненадваща женитба с предприемача Ивайло Батинков в Гърция. И до момента в който миската за следващ път се рее на крилете на любовта, някогашният й брачен партньор Александър Бередин също не седи самичък, написа „ Галерия “.

Руснакът си е намерил нов приятел в живота който е от мъжки пол и върви на четири крайници. При това този път се е застраховал следващият му сателит да е правилен и да не му върти номера зад тила. Съществото, с което Бередин размени Антония Петрова, е куче от ловджийската порода ваймаранер. Александър е изцяло захласнат от четириногото, с което не се разделя нито за минута. За да му обезпечи цялостен комфорт, го разхожда освен по столичните улици, а го води на дълги походи в планината. Кучето оценявало любовта на стопанина си и се научило да извършва всяка негова команда. Заедно гледали мачове, а на подбив руснакът се опитвал да го учи и на шах.

Откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма жена до себе си. Прекарва времето си с другари, по питейни заведения или с кучето си. Руснакът води уединен живот и не контактува даже с децата си. Малцина знаят, че той има две дъщери от жена, с която е живял, преди да срещне Тоца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР