Откакто окачи бутонките на пирона, Дейвид Бекъм не спира да

...
Откакто окачи бутонките на пирона, Дейвид Бекъм не спира да
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм пусна собствена козметична серия

Откакто окачи бутонките на пирона, Дейвид Бекъм не стопира да натрупа милиони от своите доходоносни бизнес инициативи. Последното от тях е лична линия грижа за косата, кожата и тялото, която някогашният нападател на Манчестър Юнайтед и британския народен тим ще стартира на пазара под името House 99. Колекцията включва 21 продукта, основана е в партньорство с L'Oréal и е въодушевена от " английската бръснарска просвета ".

Марката не е определена инцидентно - номерът в името е годината на сватбата му с някогашната певица и в този момент сполучлив дизайнер Виктория Бекъм.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jan 9, 2018 at 12:04am PST

" Развълнуван съм да споделя моята козметична марка House 99 с целия свят. Създадох я, с цел да дам на хората ентусиазъм, пространство и материал за опити със стила. House 99 ще поддържа мъжете и ще им даде инструмента за основаване на облика, към който се стремят. Добре пристигнали в клуба ", съобщи Бекъм, като разгласява в " Инстаграм " малко рекламно видео, което към този момент има съвсем 900 000 гледания.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jan 9, 2018 at 2:15am PST

От козметичният колос L'Oréal пък се похвалиха, че Бекъм е идеалната персона, която да показа марката, защото е въплъщение на мъжествеността.

Очаква се продуктите му да са на пазара в Съединени американски щати и Европа през март.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jan 9, 2018 at 4:00am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР