Откакто носи фамилията Башур, фолк певицата Емилия се ползва с

...
Откакто носи фамилията Башур, фолк певицата Емилия се ползва с
Коментари Харесай

Емилия Фучи Със Звяр Колкото 3 Апартамента

Откакто носи семейството Башур, фолк певицата Емилия се употребява с ред привилегии, присъщи на принцеса. След като съвсем година обикаляше страната с „Майбах“ и няколко модификации на „Мерцедес“, брачната половинка на милионера Жорж Башур към този момент джитка с последенното украшение на немския тръст, съскат по адрес на госпожа Башур чалгаджийки.

Те не могат да се примирят с мисълта, че изпълнителката на „Завинаги“ се вози с първокласна лимузина, чиято стойност се равнява на 3 двустайни жилището в София, оповестява ПИК. Спортното возило очевидно е следващият подарък от Башур, за който Емилия се омъжи през лятото.

Въобще, откогато стана брачна половинка на Жорж Башур, чалгатресата е затрупана с благини от мъжа си. Освен първокласния автопарк, който е на нейно разположение, пайнерката фрапантно промени и стила си на обличане и към този момент робува единствено на световноизвестни марки.

Освен всичко това, всеки миг се чака Емилия, която не е издавала албум от 2012 година, да пусне нов албум – много скъпо наслаждение, за което певицата не можела да си разреши по-рано.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР