Откакто на 8 март празнувах с близки в елитен пловдивски

...
Откакто на 8 март празнувах с близки в елитен пловдивски
Коментари Харесай

Читателка: В елитен ресторант лъжат с тирамису за 5,30 лв.

Откакто на 8 март чествах с близки в първокласен пловдивски италиански ресторант, един въпрос не ми дава мира: Възможно ли е в известния десерт тирамису да няма бишкоти, маскарпоне и кафе?

Това написа читателка на marica.bg, останала шокирана от обслужването в заведение в центъра на Пловдив. Парчето торта коствало 5,30, само че по нищо не наподобявало италианския сладкиш. „ Беше с изсъхнали блатове и някакъв бял крем. И това в ресторант, който назовава себе си италиански, а най-евтината бутилка вино в него е 30 лв.! С моите близки се учудихме, само че взехме решение, че има някаква нова рецепта за тирамису, която не ни е известна, и си замълчахме ”, написа читателката ни.

Тя останала разочарована и от обслужването в заведението. Нямало сервитьорка, която да дава отговор за тяхната маса. Една взимала поръчките, втора носела храната, а трета – питиетата. Резултатът от хаоса измежду личния състав не просрочен. Управителката изпаднала в нервност, а гостите на заведението станали очевидци на нервно дрънкане на чаши и чинии.

„ Накрая поискахме сметката. Оказа се, че е надписана с 5 лв. ”, написа в умозаключение пловдивчанката.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР