Откакто Меган Маркъл и принц Хари родиха станаха родители на

...
Откакто Меган Маркъл и принц Хари родиха станаха родители на
Коментари Харесай

Синът на принц Хари проявява интерес към фотографията

Откакто Меган Маркъл и принц Хари родиха станаха родители на първородния си наследник Арчи Маунтбатън-Уиндзор през 2019 година, те значително го държат надалеч от светлината на прожекторите. Но понякога някой от родителите му разкрива няколко детайлности за 4-годишното дете и неговите ползи. Миналия месец Меган разкри, че Арчи е новак фотограф, когато беше модератор на панел на Netflix, в който участваха фотографът Мисан Хариман и артистът Дейвид Ойелово, заяви Vanity fair.


Въпреки че главната тематика на полемиката беше The After, новият късометражен филм на Хариман, Меган благодари на приятелката си, че е дала на сина ѝ няколко съвета за тази форма на изкуство. " Вдъхновението е надълбоко ", сподели Меган. " Нашият 4-годишен... 4-годишен и половина наследник - той ще каже: " Не, аз не съм на 4 години. Аз съм на 4 години и половина. Мисан му показваше по какъв начин се прави снимка последния път, когато беше при нас, и аз купих на Арчи фотоапарат, а той сподели: " Но това не е Leica като на Мисан ", сподели Маркъл.

Немската компания за фотоапарати е известна с трудоемкия си индустриален развой и високите си цени, тъй че наподобява, че може да мине известно време, преди Арчи да направи този ъпгрейд. " Казах му: " Няма да си вземеш Leica! Дори за Коледа ", описа Меган. " Така че ви благодаря за вдъхновението ", добави тя.

Така че, даже фотографското съоръжение да не е в листата, Коледа на Арчи със сестра му Лилибет отново ще бъде изпълнена с празненства. През октомври Меган загатна, че тя и Хари развиват нови празнични обичаи с младото си семейство. " Създаваме нови традиции в този момент, когато дребните ни деца порастват, и се любуваме на всеки миг от това ", сподели тя. " Обичам да подкастрям и декорирам елхата дружно с децата си "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР