Откакто Мария Игнатова се върна при актьора Димитър Рачков, тв

...
Откакто Мария Игнатова се върна при актьора Димитър Рачков, тв
Коментари Харесай

Рачков затвори Мария в клетка

Откакто Мария Игнатова се върна при артиста Димитър Рачков, тв водещата тотално се е трансформирала, разискват нейни близки пред Галерия. Блондинката не излиза от къщи, обърнала е тил на приятелите си от мъжки пол и към този момент не стъпва в нощен клуб.

„ Ревността на Рачков я затвори в клетка “, разясняват със страдание познати.

Факт е, че откогато са дружно, актрисата не е излизала на обичайните вечери по женски в клуба на най-близката си другарка – дизайнерката Кремена Халваджиян. Доскоро двете постоянно бяха засичани да купонясват до сутринта в заведението.

Оказва се обаче, че точно това бил един от сериозните проблеми, разделили Рачков и Мария преди 2 години. Комикът бил извънредно ревностен и не одобрявал „ излизанията по женски “ на половинката си.

„ Задушаваше я с ревността си. Звънеше ѝ измежду нощ да я пита няма ли да се прибира към този момент. Е, правилно, че и тя му е давала мотиви да се съмнява в нея през годините, само че той прекаляваше “, описват приятелки на Игнатова.

Отказът на тв водещата да го подари с дете в допълнение влошил връзките им и в последна сметка се стигна до разлъка.

Когато преди два месеца още веднъж се събраха, актьорите си дали обещание да отстранят старите проблеми. Рачков щял да работи върху ревността си, а Мария – да намерения за бебе. По всичко проличава обаче, че по-склонната към взаимни отстъпки е Игнатова.

Тя пренебрегнала себе си и тотално спряла обществените си контакти, с цел да не нервира комика. А съгласно последната клевета даже се е свързала с ин витро клиника, решена да роди бебе на Рачков.

Близки до актрисата показват песимизъм във връзка с сдобряването им. „ Вълкът козината си мени, само че нрава – не. Митко е болен от ревнивост, а Мария няма да издържи още дълго без свободата си “, клатят глава осведомени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР