Откакто линия 10 е при друг превозвач имаме над 99%

...
Откакто линия 10 е при друг превозвач имаме над 99%
Коментари Харесай

Общината си сложи розовите очила за автобусите, но реалността я изживяват пловдивчани

„ Откакто линия 10 е при различен транспортьор имаме над 99% осъществяване на курсовете ”, похвали се зам.-кметът Тодор Чонов преди по-малко от седмица. Месеци и три анекса трябваха на градските управляващи най-сетне да вкарат в графика една от 29-те  автобусни линии на Пловдив,  която бе известна като „ призрачната линия ” на Пловдив.
Прочетете още
Докато обаче зам.-кметът, ОКТ и Община Пловдив гледат данните от джипиесите и показват задоволството си от „ смяната ”, действителността се стоварва върху пловдивчани.  След като линията бе дадена от Веселин Дошков на Петков Ангелов, единственото позитивно нещо е, че има повече рейсове, само че комфортът, а и редовността към момента не са в тази рубрика.  Читател на TrafficNews ни изпрати фрагменти от към този момент непразничния, само че образователен 16 септември и описа прекарването си:

„ Искам да изразя възмущението си от линия 10, която е една от най-използваните. На 16.09.2022 в интервала от 8:15 до 8:41 сутринта чаках въпросната линия на спирката на „ Форума ”, като за изненада се появи щъркел. Докато пътувах, рейсът беше празен, само че когато дойде на спирката до стадион „ Ботев ”, се трансформира в „ душегубка ”.

Според мен през този огромен период би трябвало да пуснат по-големи рейсове, само че очевидно никой не се интересува от удобството на пасажерите. Трябва да има по-голям надзор какви рейсове се движат, изключително в час пик и дали дават отговор на съответните контракти ”, пише  нашият четец.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР