Откакто Кейти Холмс се разведе с Том Круз, тя сякаш

...
Откакто Кейти Холмс се разведе с Том Круз, тя сякаш
Коментари Харесай

Кейти Холмс се завърна

Откакто Кейти Холмс се разведе с Том Круз, тя като че ли се скри от погледа на всички и не я виждахме нито в киното, нито където и да било другаде (с доста дребни изключения).



Единствената връзка, която актрисата е имала след развода с Круз, е тази с Джейми Фокс, която двамата ревниво криеха от хорския взор и дълго пазеха в загадка (доколкото могат).

Двамата са дружно от 2013 година, само че дебютът им като двойка се случи чак тази година през май месец – на обилната Met Gala. Уви, броени месеци след тази поява стана ясно, че двамата се разделят след шестгодишна връзка.

Очевидно Кейти съзнателно се е отдръпнала от светлината на прожекторите, с цел да може да подреди живота си. Сега обаче наподобява подготвена да приказва, а и да взима функции на огромния екран.

Актрисата таман излезе на две декемврийски корици на влиятелни списания, където даде откровени изявленията за живота си след развода с Том и раздялата с Джейми, а също и по какъв начин се оправя като родител с щерка си Сури. Едното списание, пред което Холмс застана, бе английското издание на Elle, а другото – Shape Magazine.

Вече публично е оповестено, че ще гледаме актрисата в хорър кино лентата „ The Boy II “, а тя стартира все по-често да се появява на разнообразни звездни събития. „ Кейти Холмс се завърна! “, пишат от Elle.



Пред Shape Magazine актрисата споделя, че най-накрая се е научила да слага себе си преди всичко: „ Истински имам вяра във значимостта на това да се грижиш за себе си и да бъдеш собствен приоритет. Можеш да бъдеш най-пълноценен за значимите хора в живота ти, в случай че се грижиш за себе си. И аз го върша. Всеки ден си отстранявам по 20 минути единствено за мен, в които пиша на един лист нещата, за които съм признателна. Правя това, слушайки приятна музика. Това е моята ежедневна медитация “, споделя тя.



В момента дъщерята на Кейти и Том Круз – Сури - е на 13 години. Не е загадка, че Том не е виждал щерка си от години.

Актьорът самичък показа, че повода за това са многото му задължения, само че се допуска, че защото Круз е сциентолог, сектата не му разрешава да вижда щерка си, тъй като там им сформират лист с лица, които е неразрешено да виждат. Кейти отглежда щерка си сама.



„ Много сме близки. Прекарваме доста време дружно, от време на време даже си вършим общи тренировки. Чувствам се благословена да имам такава специфична щерка. Това е най-прекрасният подарък, най-голямата привилегия, която в миналото съм имала – да бъда нейната майка “, споделя Холмс.

Междувременно тя се пробва да остане крепко стъпила на земята, помагайки на който може посредством разнообразни доброволчески начинания.



А пред списание Elle декларира изрично, че не ревизира името си в Гугъл и не я интересува какво споделят хората: „ Времето ми е скъпо и избирам да го извозвам в компанията на фамилията и приятелите си или пък гледайки остарял филм, четейки хубава книга... “

 &feature=emb_logo
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР