Откакто има “бели стаи”, нямаме данни за корупция и купуване

...
Откакто има “бели стаи”, нямаме данни за корупция и купуване
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ изригна за поиската оставка на Московски: Откакто има “бели стаи” корупция няма! Това е сигурно

Откакто има “бели стаи”, нямаме данни за корупция и пазаруване на книжки. Това го настоявам сигурно. Аз се надявам, че господин Николай Колев е чул нашите доводи. Днес съм изпратил писма до прокуратурата и министерство на превоза по избрани сигнали от господин Иво Кръстев, който е настоящ чиновник на ДАИ. Вчера господин Колев поикса четири неща, които би трябвало да бъдат решени до 24 часа. Той твърди, че има корупционни практики и министър Ивайло Московски трябва да подаде оставка, тъй като той знае за тях. Аз настоявам, че такива практики няма. Г-н Колев твърди още, че има върнати на работа корумпирани чиновници, само че аз не мога да разясня решения на съда.

Това сподели в предаването “Още от деня” по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов, който е ръководител на Временната комисия в Народното събрание, която преглежда сигналите на стачкуващия Николай Колев – Босия. “В комисията ще пожелаеме всички инспекции, които са осъществени от прокуратурата и институциите. Ние няма да вървим да се ровим и да проверяваме. След като получим всички резултати, ние ще ги обсъдим и ще ги предоставим на заинтригуваните страни.

Надявам се господин Колев да приключи стачката си. Очаквам още във вторник да сме получили резултатите от способените органи. Сигналите, които сме получили, ни връщат обратно в годините, когато нямаше “бели стаи”. Не мога да настоявам на 100%, че няма корупционни практики, само че сигурно е съвсем невероятно кандидат-шофьорът да измами системата. Има лицево различаване, има камери за наблюдаване. Още един път ще повторя, че се надявам господин Колев да приключи стачката си”, приключи Иванов.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР