Откакто е семейна, Светлана Гущерова не пропуска да натърти във

...
Откакто е семейна, Светлана Гущерова не пропуска да натърти във
Коментари Харесай

Бременна ли е отново Светлана Гущерова?

Откакто е фамилна, Светлана Гущерова не пропуща да натърти във всяко свое изявление, че мечтае къщата й да е цялостна с детска шум.

В края на февруари някогашната плеймейтка подари Християн Гущеров с щерка, а в една от медийните си изяви тя дори натърти, че със брачна половинка й са си сложили за цел да няма огромна разлика сред децата им. И ето, че се появиха съществени подозрения, че семейство Гущерови чака втория си правоприемник. За това загатна едно от последните сторита на Светлана в Инстаграм. На краткотрайния кадър, който е онлайн единствено за едно денонощие, коремчето й е съмнително изпъкнало, видя HotNews.

Светлана Гущерова разкри името на щерка си

Освен това, изявленията на Гущерова в обществената мрежа също навеждат на мисълта, че моделката крие нова бременност. От два-три месеца насам на всичките си фотоси тя е с необятни ризи или тениски, и заема пози, които прикриват региона на талията. Изключение вършат фрагментите с Азис от фотосесията за Хелоун, на които пресъздадоха кино лентата "Хубава жена ". Но на тях с просто око се вижда, че талията на Гущерова е минала през фотошоп-обработка. Не е загадка, че като модел Гущерова има фикс идея да се снима, само че напоследък не качва настоящи фотоси, а остарели - от гръцкото й лято. Което е още по-съмнително.

Още по тематиката прочети тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР