Откакто е с годеника си Алекс Родригес, Дженифър Лопес сякаш

...
Откакто е с годеника си Алекс Родригес, Дженифър Лопес сякаш
Коментари Харесай

Джей Ло без грим на 51

Откакто е с годеника си Алекс Родригес, Дженифър Лопес като че ли живее втори живот. Тя съумя да промени радикално тялото си и да реализира съвършени форми, а обичаният й мъж не стопира да й вдъхва увереността, която може би до неотдавна й липсваше.

Сега Джей Ло няма никакви терзания за това по какъв начин наподобява , нито за годините си, които към този момент са 51. Те не са оставили необикновен отпечатък върху нея и тя държи да го покаже на всички.

Снимките на известни персони без грим постоянно провокират голям интерес. А преди дни и изпълнителката се включи в тима на звездите, които се демонстрират изцяло натурални в обществените мрежи .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Авг 1, 2020 в 8:19 PDT

Лопес пожела положително утро на милионите си почитатели с кадър, на който е без капка грим. Да, може да има малко торбички под очите, само че кожата на лицето й наподобява като на 30-годишна .
 Дженифър Лопес и какъв брой секси е певицата по бански
Джей Ло демонстрира какви бански ще се носят това лято

В крайник с модата

Разбира се, това е резултат на дългогодишни и непрекъснати старания и грижи, а Джей Ло за следващ път ни потвърди, че когато човек обича себе си, това няма по какъв начин да остане неусетно .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Юли 25, 2020 в 7:35 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР