Откакто е с Алекс Родригес, Дженифър Лопес изглежда по-добре от

...
Откакто е с Алекс Родригес, Дженифър Лопес изглежда по-добре от
Коментари Харесай

От кого изревнува Алекс Родригес

Откакто е с Алекс Родригес, Дженифър Лопес наподобява по-добре от всеки път. Въпреки че е на 49 години, поп дивата не стопира да ни изумява с формата, която поддържа. Годеникът й съумя да възпламени у нея искрата за усилени тренировки и резултатите не закъсняха.

Сега Джей не стопира да се фука с плочките си на корема при всяка комфортна опция. А възхищението от тях човек е мъчно да скрие. Не съумя да го направи и някогашният обичан на певицата Пи Диди. Двамата нямат любовни връзки от доста години, само че очевидно рапърът продължава да е огромен почитател на Лопес , което е изцяло разбираемо.
 Снимка 417480

През януари тя показа със своите над 91 милиона почитатели в Instagram следващия кадър, в който акцентът е върху добре завършения й стомах. И под фотографията се появи коментар от Диди, гласящ " OMG " (съкращение на " О, Боже мой " ), допълнен с дребосъче, което гледа влюбено.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Яну 29, 2019 в 2:23 PST

Съвсем скоро по-късно Родригес също се намеси с коментар и се похвали какъв огромен късметлия е. Вероятно по никакъв начин не му е станало прелестно, че Пи Диди следи и разяснява секси фотосите на годеницата му. А в последното си изявление самата Лопес разясни, че някогашният й е изискал опрощение от сегашния й обичан, написа Daily Mail.
 Алекс Родригес, Дженифър Лопес, Hustlers и за какво двамата са ходили на стриптийз
Защо Джей Ло и Алекс Родигес са ходили зедно на стриптийз

На това му се споделя отдаденост

Рапърът е обяснил на бъдещия брачен партньор на Лопес, че няма никакви задни мисли и нищо срещу тях кат двойка, даже доста ги харесва и се радва за тях. А за връзки си с Диди Лопес разяснява, че тогава са били просто деца. Двамата се срещаха в интервала 1999-2001 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР