Откакто е на семейна почивка на Филипините, за която вече

...
Откакто е на семейна почивка на Филипините, за която вече
Коментари Харесай

Биляна Йотовска спря дъха на чужденец

Откакто е на фамилна отмора на Филипините, за която към този момент ви информирахме, Биляна Йотовска просто не стопира да ръси съблазън, който споделя обилно и в обществените мрежи. Фитнес иконата се любува оптимално на екзотиката в компанията на обичания си мъж и дъщеричката им, само че както наподобява това въобще не пречи листата й с ухажори да става все по-дълъг.

Въпреки че брачният партньор на хубавицата – Митко Димитров, (който с мускулестата си фигура също постоянно събира женските погледи по плажа), да е съвсем постоянно към нея, Биляна е обект на доста апетити на Филипините. Един от ухажорите й, да вземем за пример, почнал да следи по кое време фитнес иконата слиза на плажа, където всяка заран по традиция прави тренировката си, с цел да я снима скрито с телефона си, до момента в който извива атлетична снага на пясъка.

Разбира се, никой не би си и помислил да тормози персонално Биляна, изключително при типа на мъжа до нея. За нейно благополучие обичаният й Митко Димитров не е от тези, които показват ревността си, даже и да я имат, а и както нееднократно е казвал – доверието му към Биляна е толкоз съществено и изпитано във времето, че нищо и никой не е в положение да промени това.

Наскоро хубавицата разгласява следващият неповторим плажен фотос от дългата отмора на остров Палаван, който притегли съществено феновете й. И не пропусна да разясни, че това е „ един от най-красивите плажове и лагуни”.

„ Места които не могат да се опишат с думи и нямат потребност от филтър! Сега разбирам за какво плажовете на този хубав остров водят всички ранглисти за най-красиви плажове в света!”, прибавя още Йотовска, която неотдавна видяхме за първи път с натурално къдрава коса точно на Филипините.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР