Откакто двама от най-красивите актьори в Холивуд не са семейство,

...
Откакто двама от най-красивите актьори в Холивуд не са семейство,
Коментари Харесай

Слухове за връзка на Брад Пит с шведската певица Лике Ли

Откакто двама от най-красивите артисти в Холивуд не са семейство, слуховете за любовния им живот са една от най-интересните тематики за светските медии. И до момента в който всички се чудят дали Анджелина Джоли излиза с The Weeknd, Брад Пит също се оказа в центъра на вниманието поради певица.

Според вести в няколко разнообразни медии, 58-годишният артист има сантиментални връзки с шведската изпълнителка Лике Ли.

Двамата са видяни да вечерят в настоящия ресторант Mother Wolf в Холивуд, а съгласно Instagram профила deuxmoi са имали опция и да се срещат необезпокоявани от непознати погледи, тъй като живеят единствено на три минути разстояние един от различен.

През 2018 година 35-годишната Ли е купила парцел на стойност 1.85 милиона $ в Лос Анджелис за себе си и към този момент бившето й гадже Джеф Баскър, от който има шестгодишен наследник. Наблизо обаче живее и Анджелина Джоли, която умишлено купи парцел покрай Пит, с цел да може децата й да са покрай татко си.

Според източници на People обаче връзката на Брад и Лике са единствено клюки, а двамата са просто другари, тъй като " Брад обича да има жени-приятелки ", каквато беше и " връзката " му с актрисата Алия Шоукат. Изданието обаче загатва, че той към момента поддържа връзка с модела Никол Потуралски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР