Откакто британският принц Хари обяви, че ще сключи брак с

...
Откакто британският принц Хари обяви, че ще сключи брак с
Коментари Харесай

Принц Уилям ще кумува на брат си

Откакто английският принц Хари разгласи, че ще подписа брак с актрисата Меган Маркъл в края на ноември предходната година, медиите на Острова, а и по целия свят, не стопират да шумят към сватбата.

През предходната седмица от двореца Кенсингтън оповестиха детайлности към идното събитие. То ще се състои на 19 май.

Церемонията ще бъде осъществена в катедралата Сейнт Джордж, а принцът и избраницата му ще дефилират във файтон по улиците на град Уиндзор, преди да се появяват на тържеството в едноименния палат.

На приема ще бъде хазаин принц Чарлз, като окончателният лист на гостите не е прочут. Те евентуално ще бъдат към 800 - колкото е потенциалът на параклиса Сейнт Джордж.

Няколко са значимите детайлности обаче, които не са известни на обществеността. Една от тях е дали кралицата ще участва на венчавката.

Тя не отиде на гражданската гала на сина й принц Чарлз, тъй като неговата годеница Камила, а и самият той, бяха разведена, сходно на Меган Маркъл. Кралицата обаче участва на църковната работа.

Не е ясно и кой ще бъде кум, като английските медии настояват с огромна сигурност, че за тази чест ще бъде определен братът на Хари - принц Уилям.

Сред значимите и известни посетители на сватбата е допустимо да са актрисата Приянка Чопра и тенис звездата Серена Уилям, които са близки на младоженката.

От страна на Хари пък е допустимо да участва президентът Барак Обама, артистът Елтън Джон, както и голям брой кралски особи, които на сватбата на принц Уилям и Катрин Мидълтън бяха над 45.

Едно обаче е несъмнено - и тази женитба ще бъде едно от най-гледаните събития в международната история. Тя ще бъде излъчена онлайн.

За съпоставяне, бракосъчетанието на Уилям и Катрин през 2011 година е следено от 2 милиарда души. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР