Откакто беше диагностициран с рак, крал Чарлз се оттегли от

...
Откакто беше диагностициран с рак, крал Чарлз се оттегли от
Коментари Харесай

Какво развеселява Чарлз, докато се бори с болестта

Откакто беше диагностициран с рак, крал Чарлз се отдръпна от обществени задължения. Той обаче продължи да прави документалната си работа, а предходната седмица даже се срещна с премиера Риши Сунак.
 Крал Чарлз и формалните събития, в които ще бъде заместен от брачната половинка си Камила
Очакваш Чарлз, получаваш Камила

В какво брачната половинка на краля ще го замести

Междувременно в пощата на Бъкингамския замък дойдоха хиляди писма и картички, които желаят да пожелаят на краля да се оправя по-бързо. Над 7 хиляди са получени досега, като не липсват и такива с възприятие за комизъм.

Именно те зарадваха най-вече Чарлз Трети, който признава, че картичката с кучето доста го е развеселила. Тексът към нея гласи: " Поне не би трябвало да носите яка ", а рисунката е на куче с яка като след здравна процедура.
 Снимка 655106

" Вдигнете брадичката, изпънете гърдите, останете положителен и не позволявайте на заболяването да ви потисне. Вярвайте ми - работи, само че главното е да сте със фамилията си ", се споделя в друго обръщение, изпратено до краля.

Той получава определена селекция от писмата и картичките, изпратени до него. Неговите асистенти ги слагат в нормалната алена кутия, с която кралят получава държавни документи за автограф.

" Да научиш, че имаш рак, е важен миг в живота на всеки човек - няма верен или неверен метод, по който да реагираш ", разяснява Ребека Стед от Macmillan Cancer Support. Тя споделя, че откакто заяви диагнозата си, търсенията за това по какъв начин се диагностицира рак в интернет са скочили с 40 %, пишат ВВ
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР