: “Откъде един чужд посланик има пълна информация за въоръжението

...
: “Откъде един чужд посланик има пълна информация за въоръжението
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове: Атанасов, това е шпионаж! Защо украинският посланик не е обявен за персона нон грата?

: “Откъде един непознат дипломат има цялостна информация за въоръжението на армията? Това се може единствено при едно състояние - ТОЙ Е ШПИОНИН. Сегашния дипломат в България на украйна е разузнавач. Това е. Кой е зад тила му - тези които позволяват на български държавни институции да се веят непознати флагове!!!! ”; “Имаме разграден двор и букет от сътрудници на непознато въздействие ”; “Сега излиза наяве, че без шпиони не може, само че в случай че са украински, то това е друго ”; “Няма ли интелигентен и самостоятелен политик, който да удари по масата и стопира лавината, понесла ни към следващото дъно! ”: безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
Следвайте " Гласове " в

Атанасов: Видях се с посланика на Украйна. Той знае в детайлности с какви оръжия разполага страната ни и кое ни е ненужно
Атанасов, това е шпионаж! Защо украинският дипломат в България не е разгласен за личност нон грата?
 

Бесен
От къде един непознат дипломат има пъла информация за въоръжението на армията? Това се може единствено при едно състояние - ТОЙ Е ШПИОНИН. Сегашния дипломат в България на украйна е разузнавач. Това е. Кой е зад тила му - тези които позволяват на български държавни институции да се веят непознати флагове!!!!
 
colibri
У.посланик знаел какви оръжия имаме и остатъците от тях?! Как се е добрал до тази информация/?/или някой бълг. жител е бил по този начин " общителен " да извърши национално изменничество? А у.посланик да бъде неотложно разгласен за " личност нон грата''!
 
Тарильома
Честито, българи! Вчера Порошенко ни включи във война, през днешния ден узнаваме, че украинският дипломат опредлея каквом имаме и какво ни би трябвало. А подлизурки като този дегенерат ни предават без позор и без съвест.
 
уууууууууууу
Къде е ДАНС? Украинският дипломат знае, а депутатите ни не. Ако това не е пробита страна?
 
Чезаре Ламброзо
Атанасов вярно си задава въпроса дали е рационално в народен ефир да огласи шпионаж (не единствено на посланника) и издаване на държавна загадка в елементи, щото несъмнено поне най-малко несъмнено знае в битността си на някогашен комунистически прокурор, че това е легален мотив прокуратурата да се самосезира, а ДАНС да се задейства още през днешния ден. Наглостта му обаче е огромна, тъй като се надява, че има кой да му пази гърба.
 
Скандално изказване направи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов по Българска национална телевизия тази заран.
23. Измяна, изменничество и шпионство......Чл.103. (изм.,ДВ,бр.10 от 1993 г.) Който, изпълнявайки държавна работа или предписание пред непознато държавно управление или интернационална организация, съзнателно ги води във щета на Републиката, се санкционира с отнемане от независимост от 10 до петнадесет години. Чл.104. (1) (доп.,ДВ,бр.50 от 1995 г.; изм.,бр.153 от 1998 година, бр.26 от 2004 г.) Който издаде или събира за да издаде на непозната страна или на непозната организация информация, представляваща държавна загадка, се санкционира за шпионство с отнемане от независимост от 10 до двадесет години, с пожизнен затвор или с пожизнен затвор без подмяна. (2) Ако деецът непринудено разкрие пред органите на властта осъщественото закононарушение, санкционира се при смекчаващи условия. (3) (изм.,ДВ,бр.95 от 1975 година,бр.99 от 1989 година,бр.10 от 1993 година, бр.26 от 2004 г.) Информацията, представляваща държавна загадка, се дефинира със закон.
 
Мина
Жалък народен представител! В желанието си да коленичат и се навеждат кой колкото може повече, те към този момент не знаят като приказват какво тъкмо споделят. Вместо да се тормози по какъв начин се опазва националната ни сигурност, той с горделивост и наслада декларира по какъв начин непознат дипломат е в течение на наличното ни въоръжение. С такива политици не ни трябват врагове и шпиони. Мисля, че това е добра причина този човек да напусне Народното събрание.
 
Анонимен 1
Някои очевидно се гордеят, че са национални предатели!!!
 
Делта
Всички предатели се надпреварват кой е най-горемия изменник
 
Трет
Та на какво съображение този дипломат знае в детайлности с какво разполага българската войска и какво и е ненужно...такива изказвания от слепи политици въобще подлагат на подозрение вътрешната сигурност на страната. Дали посланика на Индия има тази информация, а този на Турция...По-скопени политици не сме имали.
 
Крумов
Е че то единствено ние не знаем с какво е въоръжена армията ни. Всички останали по целия свят го знаят- едно огромно нищо.
 
съждител
Малко разсъждения от гл- точка партриотизъм, дипломация, нравственос, протокол и държ. загадка. Когато непознат дипломат на страна, която НЕ ни е съдружник каже такова нещо, явно е на върха на шпионска верига и последствията би трябвало да са оптимално тежки! Цялото посолство на Укр. би трябвало да бъде изгонено!
 
И аз знам какъв брой депутата са ни непотребни
Украинския дипломат да ги праща на фронта!
 
рукола Z
Ми хубаво, щом толкоз доста знае от вътрешните работи на страната - значи е време да си върви дома!
 
Малко история
През април този говореше, че в службите още има съветски шпиони. Сега излиза наяве, че без шпиони не може, само че в случай че са украински, то това е друго.
 
ббббб
Всичко протичащо се в последно време у нас е отвън всевъзможен разсъдък! Няма ли интелигентен и самостоятелен политик, който да удари по масата и стопира лавината, понесла ни към следващото дъно!
 
ВЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА!
Президента има съвършен късмет да вдигне юмрука в този момент. Ако желае да остане в историята. Тази четвърта национална злополука би трябвало да се предотврати.
 
Зодия Прасе
Българите сме имали в миналото сържава, само че сме имали и армия, имали сме и строги закони против подронването на държавността. А в този момент нямаме страна, нямаме войска, нямаме закони или механизми, с които да постановяваме спазването им. Имаме разграден двор и букет от сътрудници на непознато въздействие.
 
Helleborus
Колкото до войната, когато две деца се скарат, родителите не отиват да оказват помощ на по-слабото дете да пребие по-силното, първата им работа е да ги разтърват да не се нараняват. Едва по-късно стартира анализ на това кой е почнал пръв и кой на кого би трябвало да се извини, постоянно и двете страни има защо да се извиняват. Въоръжаването е кръвожадна политика.
 
Свободата Санчо е на върха на...
Кеф ти независимост в Югославия, кеф ти Ирак, кеф ти Либия, кеф ти Сирия...
 
Руска агитация?
Как става това? Руските малките екрани са блокирани. Блокирана е и всяка информация в YouTube. Дали не е повода, че доста немци останаха без работа и мръзнат, макар, че зимата към момента не е настъпила?
 
Напиши Коментар
О УЖАС! Все още имало мислещи хора. И ко праим в този момент? В положителния остарял социализъм, всеки който отхвърляше да " пее в хора ", без значение дали има вяра, или не си носеше последствията. Това ли е светлото еврогейско бъдеще, което ни готвят?
 
 
05 Ное 2022192104 Ное 2022442203 Ное 2022243402 Ное 2022248901 Ное 2022299201 Ное 20222232КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022118319 Окт 202265921 Окт 2022126624 Sep 20222430
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР