Отивайки в магазини с атрибути на Фън-Шуй, мнозина не знаят

...
Отивайки в магазини с атрибути на Фън-Шуй, мнозина не знаят
Коментари Харесай

Какво символизират фигурките във Фън Шуй?

Отивайки в магазини с атрибути на Фън-Шуй, мнозина не знаят защо е нужна тази или онази дрънкулка, какво символизира.

Жаба с монетка в устата е знак на огромния триумф и паричното обилие. Може да се сложи по една жаба във всяка стая в югоизточния бранш, с цел да задейства зоната на благосъстоянието или при входната врата. Счита се, че жабата се бои от височината, по тази причина не се слага на високи рафтове. Китайците доста обичат този амулет и има необятно потребление.

Конят се смята за типичен амулет за зоната на славата и кариерата. Особено е добре, когато конят е насочен нагоре. Поставена на юг, фигурката на коня задейства бранша на славата, въплъщава устойчивост, устремност, добра известност и знак на неугасващия оптимизъм. Конят носи със себе си вятърът на смяната и удобните промени в живота.

Слонът се счита, че притегля шанса. Добър се смята този слон, чийто хобот е вдигнат нагоре.

Дърво, на което "растат " полускъпоценни камъни, се смята за Дървото на щастието. То се явява знак на преуспяване, благосъстояние и парично благоденствие. Поставено на изток, способства положително здраве, бързо реализиране на замислените проекти и реализация на нови планове.

Рибата е доста известен амулет Фън-Шуй. Златна рибка е доста уместно да се сложи в зоната на благосъстоянието и символизира триумф във финансовите каузи. Фигурка на риби чудесно подхождат за активация на Север - зоната на кариерата, защото водата е детайл на Севера.

Ганеша се смята за господ на мъдростта и отстранител на трудностите. Явява се настойник и мощен знак на шанса в бизнеса, а също настойник на търговията и пътешествията, оказва помощ да се реализира престиж и въздействие. Добре е да се постави в Северо-западната зона. Може да се сложи също на работното бюро. В този случай ще усили вашите приходи и ще подтиква професионални триумфи.

Орелът е едно от най-хубавите изображения за бранша на славата. Ако имате огромни упоритости, активизирайте зоната на Юга и ще получите добра известност, популярност и триумф в делата.

Корабът също е амулет знак привличащ шанс в делата.

Драконът символизира мъдрост, естетика, триумф. Счита се за един от най-силните знаци във Фън-Шуй. Със своето дихание ражда животворна сила, дава живот на всичко живо. Препоръчва се да бъде подложен на Изток.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР