Отивате на първа среща с непознат мъж или жена. Срещате

...
Отивате на първа среща с непознат мъж или жена. Срещате
Коментари Харесай

Какво търсят мъжете и жените в своя партньор

Отивате на първа среща с чужд мъж или жена. Срещате се на познато и за двама ви място и стартирате диалог. Какво е първото нещо, което забелязвате у него/нея? Височината, очите, облеклото? За всеки от нас първото усещане се базира на разнообразни фактори и хората дават разнообразни отговори на въпроса „ Какво те впечатли в началото в колегата ти? “. Ново изследване обаче обобщава какво тъкмо търсят мъжете и дамите в една евентуална половинка. Учени от университета в Гьотинген, Германия, са изследвали близо 68 хиляди души от 180 страни посредством две интернет приложения. Резултатите посочили, че и за мъжете, и за дамите, външният тип е от извънредно значение. Интелигентността и положителното отношение – не толкоз.

Какво желаят дамите?
Този въпрос мъчи съвсем всеки мъж на Земята и някои даже са се отказали да намират отговор. Е, изследването може и да помогне малко, защото демонстрира, че дамите желаят половинката им да е по-висока от тях. Близо 50% от изследваните дами споделят, че желаят мъжът да е „ строен и атлетичен “, а единствено 7,8% желаят „ красавец с огромни мускули “. Перфектният мъж също по този начин би трябвало да има брада, само че пък да е с гладки гърди. В съвсем всички изследвани страни, дамите желаят половинката им да има „ красиви очи и пленяваща усмивка “, а единствено в Мексико и Япония дамите избират мъж с огромни ръце. Що се отнася до половия живот, 59% от дамите споделят, че опитът в леглото е най-съществен. Само 33% считат, че мъжът би трябвало да е образован, само че пък всички желаят той да е гальовен и да се отнася добре с тях.

Какво търсят мъжете?
Изненадващо или не, за мощния пол, най-съществен е външният тип на една жена. 70% от мъжете споделят, че евентуалната им половинка би трябвало да има атрактивно тяло и хубаво лице. След това се подреждат красивата усмивка и очите. Разбира се, огромните задни елементи и гърдите също попадат в класацията.
Фактори като добрина, просветеност и убеденост са определени единствено от 36% от мъжете. Участниците споделили, че търсят повече неангажиращи връзки и към момента не са подготвени да основат семейство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР