Отиващата си 2019 беше година, изпълнена с напрегната работа, заяви

...
Отиващата си 2019 беше година, изпълнена с напрегната работа, заяви
Коментари Харесай

Песков: 2019 беше година на напрегната работа

Отиващата си 2019 беше година, изпълнена с напрегната работа, съобщи пред кореспонденти Дмитрий Песков, представителят на съветския президент Владимир Путин.

 © БГНЕС
„ Всяка година е изпълнена със събития, които провокират компликации, а също и радостни събития, работата е в пропорцията сред тези събития, която се трансформира всяка година. За Кремъл тази година беше изпълнена с работа, следващата година на напрегната работа, която главно преследва една цел – повишение благосъстоянието на жителите на Русия “, сподели Песков.

Говорителят на Путин добави, че без значение от избрани компликации в стопанската система, „ общата непоклатимост е обезпечена и обезпечена “. За интернационалната конюнктура Песков сподели, че „ се е развила много неприязнена интернационална среда, което е малко евентуално да способства за изключително ползотворни резултати “. " Въпреки това работата продължава, мъчно е и е с напрежение, само че това е работна среда ", добави той.

Коментирайки резултатите от анкетата на ВЦИОМ, съгласно която съвсем 60% от руснаците считат миналата година за сложна и неприятна за страната, представителят на Кремъл съобщи, че „ има много прочувствени оценки, тъй че към тях би трябвало да се подхожда с известна приемливост “. " Въпреки че, несъмнено, това не мина без усложнения и ние сме добре осведомени с тези компликации. Вчера съветският президент Владимир Путин приказва на съвета за национални планове, че жителите в действителност не усещат позитивните промени в живота си, макар цялата свършена работа ", означи Песков.

В отговор на въпроса по кое време жителите би трябвало да усетят измененията към по-добро, представителят напомни, че задачата за възстановяване на виталния стандарт е заложена в националните планове, „ затова това би трябвало да се случи в точния момент, за което са проектирани тези планове, множеството от тях, а точно до 2024 година "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР